Λουτσέσκου: «Με πονάει που λένε ότι έφυγα για τα λεφτά» (Δεν τον πονάει που ξανάρθε για τα λεφτά 1.8 εκατ. ευρώ το χρόνο)

Τον Ραζβάν – μίρλα – Λουτσέσκου τον ενοχλεί που τους λένε οι ΠΑΟΚτζήδες ότι έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά. Αυτό δήλωσε στην πατρίδα του. Τον ενοχλεί. Όταν τα τσέπωνε, βέβαια, δεν τον ενοχλούσε τίποτα.

Κι αφού δεν πήγε για τα λεφτά στην Αραβία, τότε γιατί πήγε; Αποκάλυψε ποτέ το λόγο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ; Όχι βέβαια. Δεν είναι κανένα κορόιδο να βγει και να πει ότι τον έδιωξε ο Γιωργάκης Σαββίδης.

Διότι αν το έλεγε αυτό το πράγμα, θα έκλεινε την πόρτα της Τούμπας. Τώρα, όμως, την βρήκε ανοικτή. Σάμπως θα έβρισκε και καμιά άλλη; Καμία πρόταση δεν είχε. Τον Γκαρσία περίμενε να πέσει σαν ώριμο μήλο. Κι έπεσε.

Μέγας καταφερτζής είναι ο Λουτσέσκου. Του χέρια που του τον έχει το λαό του ΠΑΟΚ. Στα δάκτυλά του τον παίζει

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Κατηγορήθηκα ότι έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Αυτό με πονάει πολύ. Πήγα στο Παρίσι για να υπογράψω με την Αλ Χιλάλ και όταν γύρισα από εκεί και πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου από το αεροδρόμιο κάποιος μου είπε: «Άφησες τον ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία και έφυγες για τα χρήματα».

Η προσφορά της Αλ Χιλάλ ήταν 2 ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν ήθελα να πάω γιατί ήθελα να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ. Όμως στην Ελλάδα κυριάρχησε πως έφυγα για τα χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως είχα κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση και δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και αυτό με απογοήτευσε. Όταν ήρθε η πρόταση είπα καλύτερα να… χωρίσουμε γιατί θα έχουμε προβλήματα μεταξύ μας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα