Λουτσέσκου – Σαββιδοτεχνείο κοροϊδεύουν το λαό του ΠΑΟΚ. Κουλιεράκης και Ίνγκασον κυνηγούν με… περιπολικό τον Ντίκο

Πόσο παραμύθης είναι ρε φίλε ο Λουτσέσκου. Τώρα, θα πεις, σήμερα θα τον μάθεις, δεν τον ξέρεις τόσα χρόνια; Τον ξέρω, ρε, αλλά αυτός κάθε που δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, φέρνει σανό εισαγωγής από την Ρουμανία και σε φτηνή τιμή.

Τελειώνει το ματς με τον ΟΦΗ και σου λέει χάσαμε ευκαιρίες. Μάλιστα. Κατ’ αρχάς, ο ΟΦΗ έχασε πιο κλασικές ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ, είχε και δοκάρι. Δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Τον δε Ντίκο του ΟΦΗ, πρέπει να του κάνανε μήνυση ο Ίνγκασον με τον Κουλιεράκη και να τον κυνηγάνε τα περιπολικά. Τους ξεφτέλισε και τους δυο. Αυτά ο στρατηγός μέλλον δεν τα είδε.

Κι άντε, σου λέω εγώ, ο ΠΑΟΚ έχασε δυο κλασικές. Είναι πολλές; Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι το φοβερό. Γιατί τις έχασε ο ΠΑΟΚ; Δεν πρέπει να ενημερωθεί ο λαός του ΠΑΟΚ από τον ίδιο του Λουτσέσκου;

Τι να κάτσει να πει, ρε πλάκα κάνουμε τώρα; Ότι δεν έχουμε σέντερ φορ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν μου αγοράζει παίκτες; Αυτό πρέπει να πει, αλλά δεν είναι κανένας κορόιδο να το πει. Πληρώνεται για να μην μιλάει, όχι για να μιλάει.

Έχω άδικο; Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να πληροφορηθεί γιατί χάνονται οι ευκαιρίες. Ότι χάνονται, το βλέπει. Δεν είναι γκαβός. Γιατί ο Ολιβέιρα τις χάνει;

Και το Σαββιδοτεχνείο, γιατί δεν μιλάει; Όταν ο ΠΑΟΚ είναι στα σκοινιά, παίζουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚάρα και άλλα τέτοια. Τσιμουδιά για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει τίποτα στην πρώτη σελίδα.

Είσαι ΠΑΟΚτζής, ζοχάδα για το 0-0 και διαβάζεις στην Ελενίτσα, ότι το ματς με τον ΟΦΗ είναι παρελθόν,. Τεράστια διαπίστωση. Πάει για Πούλιτζερ η Ελενίτσα. Τεράστια δημοσιογραφική ανακάλυψη. Σανό με σοκολάτα σε κρέπα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα