Λουτσέσκου: «Θα αντικαταστήσουμε τον Μαουρίσιο όπως αντικαταστήσαμε τον Πρίγιοβιτς»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «δικέφαλου» του Βορρά με δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, έδειξε ότι δεν είναι προβληματισμένος από την απουσία του Βραζιλιάνου μέσου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω τραυματισμού.
Θεωρεί ότι έχει τις λύσεις για την αναπλήρωση του κενού του Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή, όπως συνέβη και στην περίπτωση της πώλησης του Πρίγιοβιτς.

Για μεταγραφές δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα. Μίλησε θετικά για τον προσεχή αντίπαλο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης (Παναιτωλικός) και εξήρε το καλό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ.

Συνοπτικά:
Για την απουσία του τραυματία Μαουρίσιο:
«Είναι μία θλιβερή στιγμή για την ομάδα, εμένα αλλά και τον ίδιο τον Μαουρίσιο. Είναι φανταστικός παίκτης, εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ σημαντικός για όλη την ομάδα.
Έχουμε παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Κάτι παρόμοιο έγινε και με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς. Έφυγε από την ομάδα αλλά βρήκαμε λύσεις».

Για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας:
«Όλοι όσοι δουλεύουν γύρω από την ομάδα συμβάλλουν στο να δημιουργείται αυτό το εξαιρετικό κλίμα».

Για το αν επηρεάζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός από τον τραυματισμό του Μαουρίσιο:
«Θέλετε να μιλήσουμε για τις μεταγραφές τώρα; Δεν είστε σοβαροί. Μάλλον θέλετε να με τρελάνετε; Έχουμε να παλέψουμε σε πολλά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό στο Αγρίνιο. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για μεταγραφές» .

Για τον Παναιτωλικό:
«Είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τους αρέσει να έχουν την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης