Λουτσέσκου: «Το πιο σημαντικό οι τρεις βαθμοί»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, επικεντρώθηκε στη νίκη επί του Πανιωνίου και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αναφέροντας, στο πρώτο σχόλιό του, πως όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωματικά. Ακόμα, επισήμανε πως οι νέοι παίκτες θα πρέπει να ενσωματωθούν σωστά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, δήλωσε: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωματικά. Ωστόσο δεν είχαμε πολλούς νέους παίκτες, μόνο ο Λύρατζης πέρασε στον αγώνα ώστε να δώσουμε… ανάσες στον Βιεϊρίνια, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ανήκουν από το καλοκαίρι στο ρόστερ μας.

Όλοι οι νέοι παίκτες θα πρέπει να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Το σημαντικό είναι να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα και οι νέοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μπουν σωστά στην ομάδα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία της ομάδας πριν τον αγώνα, ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για μεταγραφές».

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Έχουμε τεράστιο κίνητρο πολύ καλό πνεύμα. Έχουμε αυτή τη καλή αντιμετώπιση, έχουμε αυτή τη στάση που θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, σκοράρουμε γκολ και παίρνουμε αυτοπεποίθηση, θέλουμε να συνεχίσουμε να σκοράρουμε. Στην Τρίπολη καταφέραμε να βρούμε χώρους, σήμερα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Μπίσεσβαρ, από εκεί και πέρα ήρθε και το δεύτερο γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και παραπάνω ενδεχομένως στην αναμέτρηση. Υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε αντίπαλο και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μια σύνδεση όσον αφορά τα γκολ, τα οποία πετύχαμε τώρα και έναν παίκτη ο οποίος έφυγε.

Ο Πρίγιοβιτς μας έδωσε φανταστικά γκολ σε φανταστικές στιγμές, έχει δώσει πολλά. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το σκοράρισμα, είναι κάτι το οποίο όσο προχωράς και έχεις τεράστιο κίνητρο και βλέπεις να πραγματοποιείτε κάτι το οποίο θέλεις και γίνονται οι καθοριστικές σου αποφάσεις σου γκολ, είναι κάτι που σου δίνει αυτοπεποίθηση.

Στο πρώτο γύρο είχαμε μια σειρά παιχνιδιών τα οποία λόγω της πίεσης και από το μείον δυο έπρεπε να τα κερδίσουμε, οπότε δεν είχαμε αυτό το εύρος στα γκολ. Από εκεί και πέρα σε αυτά τα ματς είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα αλλά στον πρώτο γύρο ο Πρίγιοβιτς μας έδωσε πολλά”.

Πόσο πιο ήσυχος νιώθει με τις ανανεώσεις: «Ξέρετε πολύ καλά την άποψη μου όσον αφορά αυτά τα θέματα, ξέρετε πόσο αγαπάω και πόσο θέλω αυτούς τους παίκτες που είναι μέρος ενός φανταστικού συνόλου, που πέρυσι κέρδισε τα πάντα στο γήπεδο. Δεν θέλω να γίνω πολεμικός και να πω οτιδήποτε αλλά στην πραγματικότητα κέρδισαν τα πάντα και φέτος συνεχίζουν να κερδίζουνε στο γήπεδο.

Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει και ελπίζω να πάνε όλα καλά και με τους υπόλοιπους. Είναι θέμα της σχέσης η οποία έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, υπάρχει η αίσθηση του σεβασμού και της υπευθυνότητας στη δουλειά που κάνουμε και έτσι πρέπει να προσέξουμε αυτούς τους παίκτες».

Για τους νέους που έρχονται: «Πρώτα από όλα πρέπει να τους δούμε τους παίκτες και από κοντά μέσα στο γκρουπ μας. Είμαι σίγουρος ότι είναι παίκτες που θα μας βοηθήσουν στη δεδομένη χρονική στιγμή μιας και έρχεται ένα διάστημα στο οποίο θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες.

Ενδεχομένως να υπάρξουν τραυματίες ή κάποιοι τιμωρημένοι παίκτες σε αυτή την περίοδο, χρειαζόμαστε επίσης την φρεσκάδα κάθε τρεις μέρες, χρειαζόμαστε παίκτες οι οποίοι θα μπαίνουν σε κάθε στιγμή και θα μας δείχνουν ότι είναι μέρος του συνόλου και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους».

Αν περιμένει κάτι άλλο και για Μίσιτς, Γιαννούλη: «Δεν θέλω να πω, αν περιμένω κάτι άλλο. Πραγματικά μισώ αυτή την περίοδο… Αυτό που θέλω είναι να έχω γκρουπ με συνοχή, δεμένο. Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών.

Είναι δύσκολο να πεις σε έναν παίκτη και να μπει στη μάχη. Δεν είναι ίσως το κλίμα σωστό ακόμα και μετά θα ρισκάρουμε να μην είναι έτοιμος ο οποιοσδήποτε. Όταν έχεις έναν καινούργιο παίκτη, τον βάζεις στη σωστή στιγμή. Από εκεί και πέρα, αν πρέπει να μπει., θα πρέπει να δείξει την αξία του».

Για τον Σβιντέρσκι: «Θα είναι ένας παίκτης, ο οποίος θα υποστηρίξει το σύνολο. Δεν θα ακούσετε από μένα να πω κάτι τεράστιο».

Μάντζιος: «Μας πήγαν όλα στραβά από την αρχή»

Τριπλό «πέταγμα», πιο κοντά στην κούπα, από τον ΠΑΟΚ (video)

Διαβάστε επίσης