Λυκουρέζος και Παναγόπουλος αρνούνται την εμπλοκή τους στη «Μαφία του Κορυδαλλού»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέζος θα καταθέσει απολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων, με το οποίο θα αντικρούσει τις κατηγορίες, ενώ θα προσπαθήσει να αποδομήσει και το ένταλμα σύλληψης του

Θα αρνηθούν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στην υπόθεση της Μαφίας του Κορυδαλλού, οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος, που απολογούνται σήμερα Δευτέρα στον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο, με βαριές κατηγορίες, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης κατά του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, που εκτίει 21ετή ποινή κάθειρξης, για την υπόθεση της εταιρίας παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας Energa.

Ήδη, για την υπόθεση της δράσης του κυκλώματος, έχουν βρεθεί στη φυλακή ο 65χρονος πρώην δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ, Γιώργος Αντωνόπουλος και 45χρονη δικηγόρος που προέκυψε να είχε στενή σχέση με τον φερόμενο ως αρχηγό της «μαφίας», βαρυποινίτη αλβανικής υπηκοότητας Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέζος θα καταθέσει απολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων στον ανακριτή, με το οποίο θα αντικρούσει τις κατηγορίες, ενώ θα προσπαθήσει να αποδομήσει και το ένταλμα σύλληψης του, ισχυριζόμενος ότι, δεν συνέτρεχαν οι όροι και οι προϋποθέσεις σύλληψης του.

Στην ίδια υπερασπιστική γραμμή αναμένεται να κινηθεί και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, ο οποίος επίσης αρνείται τις κατηγορίες και αντιδρά στο ένταλμα.

Διαβάστε επίσης