Λύπη Μπέου «για το κατάντημα της Super League»

Την ψέγει γιατί δεν γνωστοποίησε ότι το Διοικητικό Εφετείο «έριξε» την τιμωρία του, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της λίγκας

Στη… σέντρα «έβγαλε» σήμερα (7/12) ο Αχιλλέας Μπέος τη Super League 1, κάνοντας λόγο για κατάντημά της. Υποστηρίζει πως η λίγκα έπρεπε να γνωστοποιήσει την αθώωσή του από την ποινή που του επέβαλλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Θυμίζουμε πως ο δήμαρχος Βόλου είχε τιμωρηθεί, γιατί μπήκε στ’ αποδυτήρια των διαιτητών του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Βόλος, με μηνιαία απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 10.000 ευρώ. Προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο και η ποινή «έπεσε».

Εξ’ αφορμής των παραπάνω, στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αχ. Μπέος, έγραψε: «Την προηγούμενη Πέμπτη 28/11 αποτέλεσε είδηση η τιμωρία (!!!) μου από μία αναρμόδια επιτροπή με μία κατάπτυστη απόφαση που όμοια της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν.

Την προηγούμενη Τετάρτη 4/12 ως Έλληνας νομοταγής πολίτης, προσέφυγα στο Διοικητικό Εφετείο κατά της συγκεκριμένης κατάπτυστης απόφασης, όπου και δικαιώθηκα πανηγυρικά.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα, ακόμα και η Σούπερ Λίγκα αν και έχει λάβει γνώση της αθωωτικής μου απόφασης, δεν την έχει ανακοινώσει, αφήνοντας να αιωρείται ότι παραμένω τιμωρημένος.

Σε όλη μου τη ζωή, έχω να μάθει να με κρίνουν οι φυσικοί μου Δικαστές και να σέβομαι τις όποιες αποφάσεις τους. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορώ να σεβαστώ και να δεχθώ κατάπτυστες Πειθαρχικές ποινές από επικίνδυνους και κυρίως αναρμόδιους.

Ειλικρινά, λυπάμαι πολύ που βιώνω καθημερινά τέτοιες αδικίες, αλλά ευχαριστώ το Θεό που μου δίνει δύναμη, ώστε να πολεμάω παρόμοιες καταστάσεις και να διεκδικώ το δίκιο μου μέχρι τέλους.

ΥΓ: Λυπάμαι πολύ για το κατάντημα που έχει περιέλθει η Σούπερ Λίγκα από διάφορες μαριονέτες και λυπάμαι ακόμα περισσότερο που το 2006 ήμουν ένας εξ αυτών που είχαν την ιδέα και υλοποιήσαμε τη δημιουργία της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα