Λυσάνδρου: “Νέα εποχή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο”

Ο νέος πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου στις πρώτες του δηλώσεις ζήτησε συσπείρωση και ευχήθηκε η εκλογή του να αποτελεί αρχή μιας νέας εποχής για τον Συνεταιρισμό.

Ο πρόεδρος της Super League, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Μπαταγιάννη. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συνεταιρισμού που με ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν με ψήφισαν. Θα είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα, υπάρχει ένα καλό κλίμα, συσπείρωσης και συντονισμού στο πρωτάθλημα, αρχίζει μια νέα εποχή.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε προς τον ίδιο στόχο, πρέπει κι εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε τη νέα μορφή της λίγκας. Θέλουμε να τελειώσουν όλα ομαλά και να οργανώσουμε ένα νέο και καλύτερο πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάκη Γκαγκάτση, με τον οποίο ήταν… αντίπαλοι για την προεδρία της Super League:

«Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο ήθελα να αναφερθώ, στον Μάκη Γκαγκάτση που είναι καλός φίλος μου και ικανότατο στέλεχος. Είμαι, βέβαιος, ότι θα λέγαμε τα ίδια πράγματα ακόμη και αν έβγαινε αυτός, είμαι βέβαιος πως θα με στηρίξει και θα έκανε και θα έλεγε τα ίδια πράγματα στη θέση μου. Αυτό δείχνει το στίγμα της επόμενης ημέρας».

 

Διαβάστε επίσης