«Λυσσάρα» καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της βρίσκοντας «καβάτζες» μέσω… Google!

Απίστευτη υπόθεση με την παντρεμένη γυναίκα στο Amersham της Βρετανίας

Μέχρι και στο Google έψαχνε «καβάτζες» μία παντρεμένη καθηγήτρια για να καταφέρει να αποπλανήσει τον 15χρονο μαθητή της στο Amersham της Βρετανίας, όπως κατατέθηκε σε δικαστήριο.

Η 35χρονη Κάντις Μπάρμπερ, κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 15χρονο μαθητή της στο 4×4 αυτοκίνητό της, σε χωράφια και είχε σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του επιστρέφοντας από το πατρικό της στα χωράφια, ενώ μετά το σεξ με τον 15χρονο φέρεται να του είπε ότι μπορεί να είναι έγκυος στο παιδί του.

Η «λυσσάρα» καθηγήτρια φαίνεται να μελετούσε καιρό το σχέδιό της, καθώς  φέρεται να έψαχνε στο google για «καλά απομονωμένη περιοχή», «άλλοθι» πριν έρθει σε επαφή μαζί του. Η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον μαθητή.

Ωστόσο, ένα μήνα πριν την καταγγελία του μαθητή, ότι είχαν σεξουαλική συνεύρεση τον Οκτώβριο του 2019, η ίδια έκανε σειρά αναζητήσεων στο κινητό της, κάτι που διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή της.

Ο αρμόδιος επιθεωρητής αποκάλυψε τις σχετικές πληροφορίες στο δικαστήριο. Ανάμεσα στις αναζητήσεις της ήταν το «όταν έχετε σχέδιο για το πού ήσασταν», το «ψέμα για το πού ήσασταν», όπως και η λέξη «άλλοθι».

Ο μαθητής κατήγγειλε ότι με την καθηγήτρια είχαν σεξουαλική επαφή μία φορά στις 10 Οκτωβρίου 2019. Η αστυνομία συνέλαβε την καθηγήτρια στις 12 Μαρτίου 2020, ως ύποπτη για κατάχρηση εμπιστοσύνης και σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδί.

«Χλώμιασε και έτρεμε. Πήρα το κινητό της και στη συνέχεια την πήρα για ανάκριση» αποκάλυψε στο δικαστήριο.

Η καθηγήτρια αρνείται κάθε σχέση με τον μαθητή της

Η καθηγήτρια, σε γραπτή δήλωσή της αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον μαθητή της. «Ποτέ δεν τον έχω δει γυμνό και ποτέ δεν με είδε γυμνή», σημειώνει.

Η 33χρονη τότε καθηγήτρια δεν αρκέστηκε μόνο στο σεξ αλλά στη συνέχεια έστειλε και γυμνές της φωτογραφίες στον νεαρό μαθητή.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν που τελικά αποκάλυψαν και την υπόθεση καθώς υπέπεσαν στην αντίληψη του διευθυντή του σχολείου στο οποίο εργαζόταν η Μπάρμπερ.

Όταν κατάλαβε ότι το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί, κάλεσε τον 15χρονο να διαγράψει τα πάντα και να μπλοκάρει τον αριθμό της. Ωστόσο, όταν μια προκλητική της φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε, ο μαθητής παραδέχθηκε τη σχέση τους στον διευθυντή του σχολείου, που κάλεσε την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα