Μαχαίρας: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλο»

«Παίζουμε ο ένας για τον άλλο, έχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια». Με τις φράσεις αυτές ο Δημήτρης Μαχαίρας απέδωσε το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΟΦΗ. Και το οποίο, συνέβαλλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία των «μελανόλευκων» προς τη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαχαίρα στην «ΕΡΑ-ΣΠΟΡ»: «Παίζει μεγάλο ρόλο ότι έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Αυτό μας το έχει περάσει και ο προπονητής μας. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Εγώ παίζω για παράδειγμα στο κέντρο. Παίζω και για τον Παπαστεριανό που είναι τραυματίας και έχει κάνει και αυτός εξαιρετική χρονιά. Παίζει ρόλο και ο προπονητής σε αυτό. Μας έχει κάνει μια οικογένεια. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο.

Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Από τους παίκτες, από τη διοίκηση, για να φτιαχτούν τα προβλήματα που υπήρχαν. Έχουμε κάνει ένα εκπληκτικό σερί με 12 νίκες. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω στην ομάδα για να υλοποιήσει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Super League».

Για τον Ν. Παπαδόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το σύλλογο. Έχει παίξει πολλά χρόνια στον ΟΦΗ του Γκέραρντ. Δουλεύει πολύ για την ομάδα και την βάζει πάνω από όλα. Πάνω και από το δικό του εγώ, βάζει την ομάδα».

Αν έπαιξαν ρόλο οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου: «Σίγουρα. Εμένα από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα, οι παίκτες με αγκάλιασαν. Λες και τους ήξερα χρόνια! Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί. Έχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Έχουμε και μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, όπου και αν παίζουμε. Είτε είναι στο “Γεντί Κουλέ”, είτε είναι εκτός έδρας, είναι πάντα εκεί. Είτε μας βγαίνει το παιχνίδι, είτε ότι πάλι είναι εκεί για μας. Εμείς δίνουμε το 100% στα παιχνίδια και ο κόσμος το εκτιμάει».

Για την άνοδο στη Super League: «Τα φαβορί ήταν από την αρχή ο ΟΦΗ και ο Άρης. Είναι μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Η Παναχαϊκή προσπάθησε, αλλά πλέον η διαφορά είναι μεγάλη. Μακάρι να μπορέσουν στο μέλλον και ομάδες όπως η Παναχαϊκή και η Δόξα Δράμας, να ανέβουν στην Super League».

Για το «Γεντί Κουλέ»: «Είναι άλλη αίσθηση! Ο κόσμος του ΟΦΗ διψάει να επιστρέψει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα πραγματικά».

Για τον Δημήτρη Μάνο: «Εκτός του ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και ένα πολύ καλό παιδί. Τον διακρίνει ο σεβασμός. Του εύχομαι να έχει υγεία και να σκοράρει, γιατί αυτή είναι η δουλειά του, να βάζει γκολ».

Αν η δημοσιότητα μπορεί να αποσυντονίσει τον σκόρερ του ΟΦΗ: «Δε νομίζω. Μάλλον τον εμψυχώνει για να δώσει το κάτι παραπάνω. Σε αυτήν την ομάδα αναδείχθηκε, σε αυτήν έβαλε τα γκολ. Δείχνει το ποιος είναι. Σκοράρει, δουλεύει, προσφέρει στην ομάδα. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να είναι δυνατός, αλλά και να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του».

Αν υπάρχουν στη Football League παίκτες που… στέκονται στη Super League: «Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Από την ομάδα μου, όλα τα παιδιά μπορούν να παίξουν στη Super League. Όλα τα παιδιά έχουν περάσει από την κατηγορία και την ξέρουν. Γιατί όχι να μην μπορούν να αγωνιστούν και στην Α’ Εθνική».

Διαβάστε επίσης