«Μαχαιριά» για τον Τσίπρα η επένδυση της Microsoft

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στην γνωστή και ανίατη αλλεργία του με τις ιδιωτικές επνδύσεις

Ως πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι ενδιαφέρεται να έρθουν πολλές ξένες ιδιωτικές επενδύσεις. Άλλο εάν αφού συμφωνούσε μετά τους έβαζε ένα σωρό τρικλοποδιές, επειδή κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο κρατιστές και αντιμετωπίζουν τις ιδιωτικές επενδύσεις ως μίασμα. Τουναντίον όλοι αυτοί δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα, όταν ενεχυρίασαν την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια.

Έτσι δεν εξέπληξε κανένα απολύτως που ο ΣΥΡΙΖΑ ξίνισε για την επένδυση της Microsoft. Βλέπετε αυτή τη στιγμή που στις δημοσκοπήσεις βουλιάζει , όποτε αποφάσισε να ενεργοποιήσει τας αριστερά αντανακλαστικά, θέτοντας θέμα διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας επειδή επί πρωθυπουργίας του δεν υπήρξε ενδιαφέρον από ξένους ιδιώτες επενδυτές, θέλει με κάθε τρόπο να βάλει εμπόδια και τρικλοποδιές. Απλά τώρα δεν έχει τη δύναμη να κινητοποιήσει κόσμο για να προχωρήσει σε καταλήψεις, όπως έκανε στο παρελθόν. Και το σπουδαιότερο ο κόσμος δεν τον πιστεύει και επόμενο είναι να μην τον ακολουθεί.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε για την επένδυση της Microsoft αναδεικνύει όμως πανικό, διότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως η μεγάλη αυτή ιδιωτική επένδυση προσθέτει πόντους στον πρωθυπουργό και στα στελέχη που «έτρεξαν» τη συμφωνία και τα οποία έχουν λοιδορηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω και των σημαντικών σπουδών του, καθώς όπως είχε πει και ο Μπαλτάς «η αριστεία είναι ρετσινιά».

Και πώς ο ΣΥΡΙΖΑ να υποδεχθεί μία τέτοια επένδυση, όταν προσπαθεί με νύχια και δόντια να στήσει ένα αφήγημα ότι έχει διαλυθεί η οικονομία, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι στην Κουμουνδούρου κάνουν επικλήσεις στα θεία και ανάβουν κεριά και κάνουν τάματα να καταστραφεί η χώρα μπας και επιστρέψουν στην εξουσία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα