Μαϊμού-διαμάχη με τη ΔΕΗ χρεώνουν… καλοθελητές στη MYTILINEOS

Ανακοίνωση-διάψευση της εταιρείας που επιβεβαιώνει την πάγια θέση του ίδιου του Ευάγγελου Μυτιληναίου για ενδυνάμωση της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού

Με μία λιτή αλλά απολύτως ξεκάθαρη ανακοίνωση διέψευσε σήμερα (9/11) η MYTILINEOS την μαϊμού-διαμάχη με τη ΔΕΗ που της χρεώνουν διάφορα αναληθή δημοσιεύματα αναφορικά με θέματα ανταγωνισμού.

Καταρχάς στην απαντητική τοποθέτησή της, η MYTILINEOS επαναλαμβάνει την πάγια θέση της υπέρ της ενδυνάμωσης της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού καθώς και τον ρόλο που αυτή έχει διαδραματίσει επί δεκαετίες στον εξηλεκτρισμό της χώρας, στη στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας και των ελληνικών νοικοκυριών.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση γίνεται επίκληση του πρόεδρου και διευθύνοντα σύμβουλος της εταιρείας, Ευάγγελου Μυτιληναίου, που «επανειλημμένως και δημόσια έχει αναγνωρίσει το ρόλο της ΔΕΗ ως ενεργειακού πυλώνα της χώρας».

Απόδειξη το γεγονός ότι ο διοικητικός ηγέτης της MYTILINEOS «χαιρετίζει την πρόσφατη και εξαιρετικά επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ και το μετασχηματισμό της σε μια σύγχρονη ενεργειακή εταιρεία».

«Αυτή η πάγια τοποθέτηση» καταλήγει η εταιρική ανακοίνωση «δεν αλλοιώνεται, ούτε υπήρξε η παραμικρή πρόθεση να αλλοιωθεί, από απόψεις που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο διαβούλευσης που αφορούσε σε τιμολόγια λιανικής και άπτεται τεχνικών ζητημάτων της σχετικής αγοράς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα