«Μακεδονία» οι Σκοπιανοί στο Τόκιο, η… σιωπή των αμνών από Γεραπετρίτη, Δένδια, Καπράλο, Τσίπρα, Κοτζιά

Φοβερά πράγματα. Κάτι λίγες μείνανε μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν ξέρει κανένας στην Ελλάδα, πως θα κατέβουν οι Σκοπιανοί. Ως Βόρεια Μακεδονία θα κατέβουν ή ως Μακεδονία σκέτο και θα γελάνε και τα τσιμέντα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο;

Παρασκευή, κοντή γιορτή. Άλλο θέλω να σου πω.  Οι Σκοπιανοί δεν άλλαξαν τίποτα απολύτως. Το έμβλημά τους της Ολυμπιακής Επιτροπής είναι θα είναι κανονικά «Μακεδονία». Σκέτο.

Όπως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Σκοπίων παρουσιάστηκε ως «Μακεδονική « στο πρόσφατο EURO 2021, έτσι κι η Ολυμπιακή Επιτροπή θα παρουσιαστεί ως «Μακεδονική» κι αυτή. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Τώρα αν ο Ζάεφ έλεγε ότι θα δώσει εντολή ν’ αλλάξουν οι ομοσπονδίες και η Ολυμπιακή Επιτροπή, πολιτικός είναι, παπαριές θα λέει. Η ουσία είναι ότι δούλεψε την ελληνική κυβέρνηση για ακόμα μία φορά.

Από τότε ου αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις φανέλες των Σκοπιανών στο EURO πέρασαν δυο μήνες. Τι έκαναν σ[‘ αυτούς τους δυο μήνες ο Δένδιας, ο επιτελικός Γεραπετρίτης και ο Καπράλος; Ουδείς μιλάει. Γιατί; Διότι ξέρουν ότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

Ο δε Κολυμπάδης, γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, μίλησε, λέει, με τον ομόλογό του τον Σκοπιανό και πήρε την διαβεβαίωση ότι θ’ αλλάξουν. Το βλέπουμε.

Πού’ ναι κι ο μεγάλος πολιτικός Αλέξης Τσίπρας να μας εξηγήσει τι γίνεται με το κολλητάρι του τον Ζάεφ; Πού είναι κι ο κολοσσός της πολιτικής σκέψης και οξυδέρκειας Νίκος Κοτζιάς;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα