ΜακΚίσικ: «Δεν ξέρετε ούτε τα μισά από όσα πέρασα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ένας πραγματικός νικητής της ζωής και μιλώντας στη σερβική Mozzart Sport δείχνει να απολαμβάνει πλέον πώς εξελίχθηκε η ζωή και η καριέρα του.

«Μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι που βρίσκομαι εδώ, μετά από όσα βίωσα και πώς ξεκίνησα. Ίσως πολλοί να μην πίστευαν πως θα έφτανα εδώ, αλλά δεν τα παράτησα ποτέ Ούτε καν στις χειρότερες στιγμές. Ήταν δύσκολο να κοιμάμαι σε ένα αυτοκίνητο κάθε βράδυ. Ο κόσμος δεν ξέρει ούτε τις μισές ιστορίες από εκείνη την περίοδο, αλλά όλα αυτά δημιούργησαν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν θα άλλαζα τίποτα», τονίζει ο «Σακ» o oποίος είδε τη μητέρα του να τον εγκαταλείπει, τον φίλο του να δολοφονείται, τον εαυτό του στη φυλακή, να πασχίζει να βρει ένα κολέγιο της προκοπής και να κάνει διάφορες δουλειές για να επιζήσει…

Όσο για την παρθενική του συμμετοχή στο Final 4, αποφεύγει τα μεγάλα λόγια. «Ο κόουτς Μπαρτζώκας μάς έχει προετοιμάσει εξαιρετικά. Έχουμε καλή ομάδα που μπορεί να παλέψει και να κερδίσει. Περιμένω μια φανταστική ατμόσφαιρα. Όλα είναι πιθανά σε έναν αγώνα», αναφέρει ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα