Μαλλιά κουβάρια Μπακογιάννης και Πολάκης «Μπέρδεψες το αλάτι με τη λάσπη»

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Μπακογιάννης και Πολάκης. Η ανάρτηση στο γνωστό ύφος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο Facebook για την προμήθεια αλατιού από τον Δήμο Αθηναίων, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στον Παύλο Πολάκη:

«Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε με ανάρτηση του υποστηρίξει ότι ο Δήμος προμηθεύτηκε αλάτι για τους δρόμους σήμερα. Τι έγραψε;

«Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!

Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ ,αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σήμερα ρε, Σήμερα!!!!! Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του !!

Υ.Γ. μάλλον για το αντικριστό (ή Ανωγειανό οφτό κατά Βασίλη Σμπώκο) θα το θέλει το αλάτσι, για να γλεντήσει τον καθαρισμό που έκανε χθες στο Κολωνάκι ….μόνο…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα