Μαλλιά κουβάρια Μπέος-Κούγιας σε τηλεοπτική εκπομπή

Στον αέρα… έλυσαν τις διαφορές τους, Αχιλλέας Μπέος και Αλέξης Κούγιας! Ο Δήμαρχος Βόλου έκανε παρέμβαση στο «Astra TV» και αφού… επιτέθηκε στη δημοσιογράφο στη συνέχεια τα «έχωσε» στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, με αφορμή κάποιες πρόσφατες τοποθετήσεις του για την υπόθεση των «στημένων» και τη φυλάκισή του.

«Τα πρωϊνά με τι ασχολείστε;», ρώτησε τη δημοσιογράφο Τζανακούλη ο Αχιλλέας Μπέος.

«Ο Κούγιας έχει μια ιδιότητα να λέει πράγματα που δεν ισχύουν… Είναι ο κύριος μάρτυρας που ψευδόρκησε. Βέβαια ταλαιπωρήθηκα, αλλά έλαμψε η αλήθεια. Δυο φορές κατέβηκε σε εκλογές ο Κούγιας. Μια στην Πετρούπολη και βγήκε τελευταίος και άλλη μία στη Γλυφάδα που δεν βρήκε την ψήφο του. Να ξέρει ο κόσμος. Φιλοξενείτε έναν αποτυχημένο παράγοντα και γηραλέο ποινικολόγο. Κυκλοφορεί με συνοδεία στη Λάρισα και δεν μπορεί να πιει ούτε καφέ. Νύχτα θα φύγει από τη Λάρισα»

Αφού λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος έκλεισε φωνάζοντας «λευτεριά στην ΑΕΛ», έκανε τηλεοπτική παρέμβαση και ο Αλέξης Κούγιας (ο Αχιλλέας Μπέος δεν ήθελε να παραμείνει και έκλεισε το τηλέφωνο).

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είπε μεταξύ άλλων:

«Μετά από 47 χρόνια δικηγορίας ότι θα έφτανα στο σημείο να εμφανίζομαι με τον Μπέο, δεν το περίμενα ποτέ. Εργάζεστε στο ΑΕΛ radio χωρίς να αμείβεστε.  Όλη η κατηγορία του Αχ. Μπέου, βασίστηκε σε νόμιμη υποκλοπή. Εγώ τους έδωσα τα πρόσωπα, επειδή υπήρχε μια εκτίμηση στο πρόσωπό μου από την κυρία Ράικου. Τους είπα αν παρακολουθήσετε τους ανθρώπους αυτούς θα βρείτε την άκρη. Άρχισαν να παρακολουθούν τα τηλέφωνα που τους έδωσα εγώ. Εγώ δεν είπα ότι έστησε το τάδε ματς ο Μπέος. Τους παρακολουθούσαν 8 μήνες περίπου. Υποκλέπτοντας συνομιλίες άκουσαν διάφορα που αποδείκνυαν πως έστηναν παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα κάνω τρία κακουργήματα σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ των πελατών μου ήταν και ο Μπέος. Βρέθηκε κατηγορούμενος ως εκ των αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης. Βεβαίως αθωώθηκε. Η παραπομπή του οφειλόταν σε όσα υποκλάπησαν. Έτσι παραπέμφθηκε. Ήλθε και με βρήκε πριν το δικαστήριο. Συναντηθήκαμε. Μου είπε ήταν κρίμα να χάσει και τον δημαρχιακό θώκο. Να πάψει να λέει το παραμύθι εγώ τον παρέπεμψα. Η κότα πίνει νερό, αλλά κοιτάει και τον ουρανό. Ο κ. Μπέος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγεία που δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω»

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα