Μαλλιά κουβάρια στην Πόρτο – Αιχμές Κονσεϊσάο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Πόρτο με επιστολή του στα πορτογαλικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για τη νέα διοίκηση του συλλόγου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκατσε στον πάγκο των «Δράκων» από το 2017 μέχρι και σήμερα, ωστόσο η εκλογή του Αντρέ Βίλας Μπόας στην προεδρία της ομάδας έφερε ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κονσεϊσάο:

«Σήμερα ανακοίνωσα τη λύση του συμβολαίου που υπέγραψα με την Πόρτο στις 25 Απριλίου του τρέχοντος έτους, υπό τους όρους που ανακοινώθηκαν πάντα. Μια περίοδος 7 ετών και 11 τίτλων, μεγάλων αθλητικών επιτευγμάτων.

Τα πρόσφατα γεγονότα, δηλαδή η παραβίαση της εμπιστοσύνης σε ένα μέλος της τεχνικής μου ομάδας, η παρέμβαση στην ακεραιότητα και τη συνοχή της εν αγνοία μου, με αφήνουν εξουθενωμένο και απογοητευμένο. Πάντα με καθοδηγούσε η αμεσότητα και η πίστη.

Σύντομα θα δημοσιοποιήσω και θα πω την αλήθεια των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων σημείων:

– Η ανανέωση της 25ης Απριλίου, στην οποία επεσήμανα τη συμπερίληψη της ρήτρας που επιτρέπει να αποχωρήσω από την Πόρτο, χωρίς κανένα κόστος για τον σύλλογο. Αυτή ήταν η δέσμευση που ανέλαβα με τον Πρόεδρο Χόρχε Νούνο Πίντο ντα Κόστα, αλλά πάνω από όλα με τα μέλη της Πόρτο.

– Η ανανέωση με την υπόλοιπη τεχνική ομάδα, η οποία έχει ήδη σχολιαστεί από αυτούς και η οποία ακολούθησε τους κοινούς χρόνους αυτών των διαδικασιών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα