«Μάλωσε» τα στελέχη του ο Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί μέσα στη Βουλή τις τελευταίες ημέρες  που αφορούν τις ρουσφετολογικές τοποθετήσεις συγγενικών προσώπων

Τα στελέχη του «μάλωσε» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα όσα έχουν ακούσει τα αυτάκια του τις τελευταίες ημέρες μέσα στη Βουλή περί «ρουσφετο – διορισμούς» συγγενικών προσώπων.

«Όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς» είπε χαρακτηριστικά, σε μια προφανή προσπάθεια να πάρει αποστάσεις από τις ρουσφετολογικές τοποθετήσεις και μετατάξεις «ημετέρων» που οδήγησαν την Τασία Χριστοδουλοπούλου στην παραίτηση από τα ψηφοδέλτια .

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε «μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές», επιμένοντας ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει των εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «όλοι κι όλες, θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση» και πρόσθεσε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα. Να αναδειχθεί τι παρέλαβε η κυβέρνηση το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποίησε.

«Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε και πρόσθεσε ότι καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά του κόμματος θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες.

 

Διαβάστε επίσης