Μανωλάς: Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, κατάλαβα τη διαφορά με την ΑΕΚ

Στο Mega φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μανωλάς την Κυριακή το βράδυ.

Ο Έλληνας άσος παραδέχθηκε ότι όταν ήταν μικρός ήταν ΑΕΚ, λόγω του θείου του, Στέλιου, αλλά όταν πήγε στον Ολυμπιακό διαπίστωσε τη μεγάλη διαφορά που χωρίζει τους δύο συλλόγους.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα:

Ήμουν στις ακαδημίες της ΑΕΚ, όπου έπαιξα έναν χρόνο και πήγα πολύ καλά. Το καλοκαίρι πήρε τηλέφωνο ο θείος μου, Στέλιος Μανωλάς, για να ρωτήσει ποιες είναι οι σκέψεις τους για το μέλλον μου. Του είπαν πως δεν κάνω για να κάνω το επόμενο βήμα. Από εκεί και πέρα, τους είπα πως θέλω να φύγω και να δοκιμάσω την τύχη μου αλλού.

Ο θείος μου πήρε τηλέφωνο τον κ. Σάκη Τσιώλη και πήγα στον Θρασύβουλο. Έκανα μία προπόνηση και ο κ. Τσιώλης μου είπε ότι θα μείνω και ότι θα πάω στην προετοιμασία. Ο θείος μου μού είπε ότι έγινα επαγγελματίας και δεν θα γίνω ξανά ερασιτέχνης. Όταν ήρθα από την Αθήνα με τον πατέρα μου, έκανα περισσότερες προπονήσεις την εβδομάδα, δεν έμεινα σε αυτές της ομάδας. 

Ο κύριος Μαρινάκης με επέλεξε να με πάρει όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ. Με εμπιστεύτηκε και με βοήθησε να γίνει τέτοιος ποδοσφαιριστής. Δεν έπαιζα στην ΑΕΚ, είχαν παίξει όλοι. Τραυματίστηκαν, δεν υπήρχε να παίξει κάποιος και μου δόθηκε ευκαιρία να αγωνιστώ. Από εκείνη την ημέρα σε οποιαδήποτε ομάδα πήγα ήμουν βασικός. Με πίστεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τον έβγαλα ασπροπρόσωπο και συνέχισα την καριέρα του. Δεν είναι δυνατόν να μην υπήρξα ΑΕΚ.

Ήμουν ΑΕΚ μικρός, λόγω του θείου μου. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, κατάλαβα τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Την αγάπη μου για τον Ολυμπιακό την δείχνω από τότε που αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και δεν θα αλλάξει ποτέ. Ο θείος μου ήταν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν. Ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, το επέλεξα μόνος μου, κανένας δεν μου το είπε, είχα τα καρύδια να πάω στον Ολυμπιακό και απέδειξα την αξία μου”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα