Μανωλόπουλος: «Δεν έγειρε το γήπεδο αλλά δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί 40’»

Σχολίασε ο τεχνικός του Ηφαίστου

Μπορεί η ήττα του Ηφαίστου από τον Παναθηναϊκό να μην ήταν ευρεία αλλά παραμένει ήττα. Και αυτό επισήμανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας από τη Λήμνο παραδέχτηκε ότι υπήρχαν θετικά αλλά και αρνητικά στο αποψινό (9/12) παιχνίδι. Και πρόσθεσε ότι θα κρατήσει τα πρώτα και θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα δεύτερα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, εκτός Ολυμπιακού που είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και έχει γείρει το γήπεδο. Αν αυτό είναι το κριτήριο θα έπρεπε ένα είμαι ευχαριστημένος.

Όταν χάνεις όμως δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Θα έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Αλλά δεν ήμασταν για 40 λεπτά και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε.

Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που θα κρατήσω για την συνέχεια, αλλά και πολλά αρνητικά στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ γρήγορα.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την καλή πορεία που κάνει η ομάδα τους στη EuroLeague. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους».

Πιτίνο: «Η πιο φτωχή συγκομιδή στη 47χρονη προπονητική μου καριέρα»

Τα… άκρως απαραίτητα, έφτασαν στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης