«Μανούριασε» στο FB ο Βρακάς

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...


«Ξεχείλησε» η… ιερή αγανάκτηση του Σταύρου Βρακά, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Πήρε φόρα και… ξιφούλκησε κατά των «άπιστων». Οι οποίοι, σύμφωνα με τον Σταύρακα, κάνουν πόλεμο στη διοίκηση της ΕΠΟ και στην Εθνική ομάδα.

«Ταύρος» έγινε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής στην ομοσπονδία. Η αγανάκτηση τον θόλωσε τόσο πολύ, που «τσακώθηκε» πρώτα με το συντακτικό και τα σημεία στίξης. Αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό.

Ο Σταύρακας για να υπερασπιστεί τη διοίκηση Γραμμένου και να «το βουλώσει» στους πολέμιους, μεταξύ άλλων, επικαλέστηκε το VAR. «Τοποθετήθηκε το σύστημα VAR για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία», έγραψε.

Το τι έχει γίνει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της εφαρμογής του στη Super League 1 το είδαμε. Μας «ξεφώνισε» μέχρι και ο πρόεδρος της ισπανικής επιτροπής διαιτησίας, Βελάσκο Καρμπάγιο. Γνωστός… πολέμιος της διοίκησης Γραμμένου

Στα επιτεύγματα των διοικούντων στο πάρκο Γουδή, συμπεριέλαβε ένα ακόμα (το παραθέτουμε ακριβώς όπως γράφτηκε): «Για πρώτη φορά Ιδιόκτητο Προπονητικό κέντρο Εθνικών ομάδων έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες». Πανηγυρίζει γιατί ξεκίνησαν οι διαδικασίες για πρώτη φορά, μετά από αυτές που είχαν προηγηθεί…

Ο Σταύρακας «κάνει μαρς» σε αυτούς που στοχοποιούν την Εθνική ομάδα. Και υπερασπίζεται τους διεθνείς, οι οποίοι «όταν παίζουν για την χώρα τους θέλουν να είναι ένα με τους συμπατριώτες τους στο γήπεδο».

Δεν μας είπε, όμως, ο Σταύρακας, σε ποιο γήπεδο. Σίγουρα, όχι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Εθνική δεν αγωνίζεται εκεί, γιατί… έτσι μας αρέσει. Σίγουρα όχι στην Τούμπα, γιατί αντέδρασε απειλώντας η «Θύρα 4». Με τη διοίκηση της ΕΠΟ και την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων να «κάνει τον Κινέζο».

Σίγουρα όχι στο Παγκρήτιο, επειδή η ομοσπονδία –επικαλούμενη εκ των υστέρων αιτιολογίες που δεν πείθουν ούτε μικρό παιδί– δεν πήρε τα λεφτά που είχε εγκρίνει (για τις απαραίτητες εργασίες) η UEFA…

Ψέγει τους «πολέμιους» της Εθνικής ο Σταύρακας επισημαίνοντας: «Σιγά μην αφήσουν να πάρει ανάσα». Δεν ξεκαθαρίζει όμως αν σε αυτούς συμπεριλαμβάνει και εκείνους που προσέλαβαν και πληρώνουν τρεις προπονητές και τα επιτελεία τους. Αυτούς που έκαναν την Εθνική… ξέφραγο αμπέλι και «του κόσμου το περίγελο».

Βέβαια, για τους 66 υπαλλήλους, που επί ημερών Γραμμένου –και του Σταύρακα– έγιναν 110, ούτε κουβέντα…

Διαβάστε επίσης