Μάνταλος: «Στο κακό αποτέλεσμα φταίνε και οι παίκτες και ο προπονητής»

Στους παίκτες απέδωσε τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κάτω βόλτα που έχει πάρει η ΑΕΚ, ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος

«Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν λέω μεγαλύτερη κουβέντα. Νιώθω σαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες να έχουμε βαλθεί να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν. Μείναμε εκτός Ευρώπης. Είναι μια δύσκολη βραδιά η αποψινή. Δεν είναι ώρα για κουβέντες. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα αν θέλει να μην χάσει τον κύριο στόχο που είναι ο τίτλος. Θα είναι μια καταστροφή αν μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε κι άλλη απώλεια. Θα είναι η απολυτή αποτυχία. Μια είναι η αντίδραση της ΑΕΚ. Να κάνουμε τρεις νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα», σχολίασε ο διεθνής άσος.

Σε ερώτηση που υπάρχει για το που αποδίδεται η εικόνα της ΑΕΚ είπε: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπήρχαν κακές στιγμές και μία κακή νύχτα της ομάδας. Η ομάδα θέλει σταθεροποίηση. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μια μεγάλη νίκη και μετά να έχει κακές βραδιές. Χρειάζεται σταθερότητα για να μείνουμε ζωντανοί στον στόχο μας».

Όταν του ζητήθηκε να πει αν υπάρχει πίεση στην «Ένωση», ανέφερε: «Πίεση νιώθω από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Αυτό πρέπει να γίνει. Λάθος πήγε το πρώτο μέρος σήμερα, δεχτήκαμε δύο γκολ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν: «Ξεκάθαρα στους παίκτες που αγωνίζονται το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Σίγουρα στο κακό αποτέλεσμα φταίνε και οι παίκτες και ο προπονητής. Σε ποσοστό 90% είναι δική μας ευθύνη. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτοί ξεκινήσαμε, αυτοί βγάλαμε την ομάδα στην Ευρώπη αυτοί θα συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα