Μαντάς: «Με ποια χρήματα θα υλοποιηθούν οι εξαγγελίες Μητσοτάκη;»

Ευχολόγια χαρακτηρίζει τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, Όπως σημειώνει ο ίδιος, το κόστος του προγράμματος της ΝΔ «υπερβαίνει κατά πολύ τον δημοσιονομικό χώρο που έχει αποτυπωθεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα».

Ο κ. Μαντάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», μεταξύ άλλων, αναρωτιέται «με ποια χρήματα θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εξαγγελίες», καθώς όπως εξήγησε, το κόστος του προγράμματος «υπερβαίνει κατά πολύ τον δημοσιονομικό χώρο που έχει αποτυπωθεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σε συμφωνία με τους θεσμούς στα 700 εκατομμύρια».

Συνεπώς «μερικά από αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι νεοφιλελεύθερος κοπανιστός αέρας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μαντάς, καθώς «δεν πατάνε παρά μόνο σε ευχολόγια για ρυθμούς ανάπτυξης που ξαφνικά θα γίνουν διπλάσιοι και πολλαπλάσιοι από αυτούς που υπάρχουν σήμερα επειδή στο τιμόνι της χώρας θα είναι ο αξιόπιστος κ. Μητσοτάκης» τόνισε και επισήμανε «αυτά είναι αστεία πράγματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις διαφορές των όσων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός σε σχέση με αυτά που δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υποστήριξε ότι τα δύο πολιτικά σχέδια είναι σε σύγκρουση «όχι για να υπάρξει πόλωση ντε και καλά» αλλά γιατί «αντανακλούν διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετικά κοινωνικά συμφέροντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα