Μάντζιος: «Δεχτήκαμε αστείο γκολ»

Καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν ήταν ο Άκης Μάντζιος, κάνοντας λόγο για «αστείο γκολ». Από την άλλη, ο προπονητής του Πανιωνίου, αναγνώρισε πως οι παίκτες του παρουσιάζουν βελτίωση.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, δήλωσε: «Νομίζω ότι για άλλο ένα παιχνίδι δεχόμαστε ένα αστείο γκολ. Δεν μπήκαμε καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και με την βοήθεια των αλλαγών πήγαμε καλά. Κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα. Κάθε μέρα οι παίκτες μου γίνονται όλο και καλύτεροι».

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα, ο ΟΦΗ καιγόταν για βαθμούς. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, μετά ισορροπήσαμε και δεχτήκαμε γκολ κόντρα στην ροή, ένα γκολ εύκολο και αστείο. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, τρέξαμε καλύτερα, πιέσαμε τον αντίπαλο.

Μπορεί να μην κάναμε την μεγάλη φάση μέχρι το γκολ και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δείξαμε ότι παρά τα προβλήματα μας, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Τα βλέπουμε αυτά τα επιμέρους στοιχεία, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όταν διαβάζεις τον αντίπαλο, προσπαθείς να βρεις όλα τα ζητήματα του αντιπάλου, θετικά ή αρνητικά».

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

«Κυανέρυθρη» ικανοποίηση, «ασπρόμαυρη» απογοήτευση και αποδοκιμασίες στο «Γεντί Κουλέ» (video)

Διαβάστε επίσης