Μάντζιος: «Μας πήγαν όλα στραβά από την αρχή»

Με τις αρνητικές για την ομάδα του συγκυρίες τα είχε ο Άκης Μάντζιος. Όπως επισήμανε, ο προπονητής του Πανιωνίου, «μας πήγαν όλα στραβά από την αρχή». Γι’ αυτό ζήτησε να ξεχαστεί γρήγορα η αποψινή (19/1) αναμέτρηση στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, είπε: «Νομίζω πως όλα πήγαν στραβά από την αρχή. Περιμέναμε την πίεση του ΠΑΟΚ, βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και ενώ καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι δεχτήκαμε την κόκκινη και το δεύτερο γκολ. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι πάμε στο επόμενο, δεν μπορώ να αδικήσω τα παιδιά καθώς έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένα παιχνίδι που μας στράβωσε από την αρχή».

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή, ισορροπήσαμε στη συνέχεια, αλλά είχαμε την αποβολή και αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και εκεί τελείωσαν όλα.

Την είχαμε αναλύσει αυτή τη φάση γιατί ξέραμε όπως κινείται ο Μπίσεσβαρ στις διαγώνιες μπάλες. Ωστόσο, δεν το αποφύγαμε. Παρόλα αυτά ισορροπήσαμε, ήρθε όμως η αποβολή και εκεί τελείωσαν όλα».

Λουτσέσκου: «Το πιο σημαντικό οι τρεις βαθμοί»

Τριπλό «πέταγμα», πιο κοντά στην κούπα, από τον ΠΑΟΚ (video)

Διαβάστε επίσης