Μάντζιος στους παίκτες του Άρη: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη…»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (της νίκης) με τον Παναθηναϊκό, αλλά με την άποψη πως ο Άρης έχει περιθώρια βελτίωσης εμφανίστηκε στους παίκτες της ομάδας, ο Άκης Μάντζιος.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για προσπάθεια και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση κι βελτιώσαμε κάποια πράγματα που θέλουμε στο παιχνίδι μας. Όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη», ανέφερε ο προπονητής των κίτρινων στην ομιλία του και συνέχισε:

«Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η διακοπή θα μας κάνει καλό για πολλούς λόγους. Ήρθαν νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και θα μπορέσουν να προσαρμοστούν, ενώ θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλω. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε την ποιότητα να παίξουμε πολύ καλύτερα. Θέλω να συνεχίσουμε τη σοβαρή δουλειά να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά μας αλλά και η ποιότητα μας» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα