Μάντζος για Τέμπη: «Παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό για να κρύψουν το γαλάζιο ρουσφέτι»

Ο Δημήτρης Μάντζος, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για το δυστύχημα των Τεμπών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι περιφρόνησε την οδύνη των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας

Επίθεση στον πρωθυπουργό και υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάντζος, μετά το πόρισμα της επιτροπής πραγματογνωμόνων «και, κυρίως, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ και όσων ενέκριναν την παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη, ρωτούμε ευθέως:

»Τι έχει να πει ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης, που έσπευσαν, ως ‘εξαπτέρυγα’ του κ. Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, να μιλήσουν για νόμιμες διαδικασίες;

«Παραπλάνησαν το λαό, για να κρύψουν το γαλάζιο ρουσφέτι»

»Τι έχουν να πουν οι άνθρωποι που, χωρίς ντροπή, παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό και περιφρόνησαν την οδύνη των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, για να κρύψουν το ‘γαλάζιο’ ρουσφέτι;».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «το αμετανόητο κράτος του κομματισμού αντιμετωπίζεται μόνο με την πρότασή μας για αξιοκρατία, μέσα από ανοιχτούς διεθνείς διαγωνισμούς, με κανόνες και διαφάνεια».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα