Μάρδας: Όταν ο Ερντογάν συνάντησε τον Μητσοτάκη

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, με ανάρτηση του στο Facebook, συνέκρινε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Όταν ο Ερντογάν συνάντησε τον Μητσοτάκη

Ερντογάν (E)… επιστρατεύει την τηλεόραση, χωρίς φυσικά να πληρώνει καναλάρχες, καθώς σε όλη την επικράτεια λειτουργούν άφθονες… φυλακές!

Μητσοτάκης (M). Κάτι όμοιο, μεθοδεύεται και ο εδώ πληρώνοντας… με αφορμή την πανδημία…

Ε: ξεπλένει το μαύρο χρήμα του Ιράν (Βλ. υπόθεση τράπεζας Halkbank, που απασχολεί τις ΗΠΑ)

Μ: Σκάνδαλο Novartis με την εμπλοκή του FBI!

Ε: Βολεύει τους γαμπρούς του και κάνει μαζικούς διορισμούς των νέων της κωμόπολης «Ποταμιά», της Ριζούντας από όπου κατάγεται, μειώνοντας την ανεργία εκεί στο… μηδέν!.

Μ: τοποθετεί αρκετούς συγγενείς ή το ευρύτερο σόι σε επιτελικές θέσεις από το Μαξίμου ως την Attika bank, τα Αιολικά Πάρκα, το Εθνικό Θέατρο, την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης.

Ε:15 Ιουλίου 2016, Σκηνοθετεί Πραξικόπημα στην Τουρκία σύμφωνα με το Κέντρο για την Ελευθερία της Στοκχόλμης (SCF) και άλλων αναλύσεων.

Μ:15 Ιουλίου 1965 η «Αποστασία» στην Ελλάδα που φέρει τη σφραγίδα της οικογένειας Μητσοτάκη … Τυχαίο γεγονός οι ίδιες ημερομηνίες!

Ε: Φυλακίσθηκε το 1999 για δέκα μήνες και του αφαιρέθηκαν προσωρινά τα πολιτικά του δικαιώματα.

Μ: Κατά δήλωσή του στη Βουλή ήταν… πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών (το 1968 έτος της γέννησής του). Ολίγων μηνών βρέφος κατόπιν… αυτοεξορίσθηκε στο όλο μουντό και… υγρασία Παρίσι.

Ε: Ισχυρίζεται ότι αποφοίτησε από το παν/μιο του Ακσαράι της Κων/πολης του Τμήματος της Διοίκησης των Επιχειρήσεων. Πτυχίο δεν εμφάνισε ποτέ και πουθενα!

Μ: Απόφοιτος Αμερικανικών πανεπιστήμιων. Κοινό σημείο επαφής με τον Ερντογάν είναι οι σπουδές τους στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων.

Ε: αυτοδημιούργητος πολιτικός έθεσε τέλος στα δυο πολιτικά τζάκια της Τουρκίας του Ντεμιρέλ και του Ετζεβίτ. Τα έβαλε με το Κεμαλικό κατεστημένο στο στρατό και το βαθύ κράτος εγκαθιδρύοντας τη δική του «αυτοκρατορία».

Μ: Aκολούθησε την πεπατημένη της χώρας. Ανέδειξε ένα από τα τρία τζάκια που κυβερνούν την Ελλάδα για δεκαετίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα