Μαρίν στους διαιτητές: «Μείνετε ψύχραιμοι»

Mε τους διαιτητές και τους βοηθούς θέλησε να επικοινωνήσει ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ, Χουάν Μαρίν και γι αυτό το λόγο απέστειλε επιστολή από την Ισπανία, όπου βρίσκεται:

Αναλυτικά:

Θα προσπαθήσω με λίγα λόγια να μεταδώσω τα βαθύτερα συναισθήματά μου για αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες μέρες για όλους μας, ιδιαίτερα για τη χώρα μου αλλά και την Ιταλία.

Ζούμε καθημερινά μια τραγωδία με περισσότερους από 800 ανθρώπους που σκοτώθηκαν από τον ιό και με όλες τις Υπηρεσίες Υγείας να είναι σχεδόν υπό κατάρρευση.

Είμαστε στο σπίτι, με πολύ αυστηρό και στενό έλεγχο από το κράτος και επιτρέπεται να βγουν μόνο όσοι θέλουν να αγοράσουν τρόφιμα ή φάρμακα …

Γύρισα στην Ισπανία, πιθανόν με μια από τις τελευταίες πτήσεις. Εγώ βοηθάω την οικογένειά μου και περισσότερο τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, 89 και 88 χρονών, αντίστοιχα. Η σύζυγός μου και εγώ δεν επιτρέπεται να τους επισκεφθούμε ΑΜΕΣΑ αλλά πηγαίνουμε και τους δίνουμε στην απόσταση (4-5 μέτρα) μια εικονική αγκαλιά και κάποια υποστήριξη.

Παρακαλώ να διατηρήσετε την ψυχραιμία μας, να μείνετε στο σπίτι και με τις οικογένειές σας και να είστε ισχυροί …

Ελπίζω να ξεκινήσουμε εκ νέου με τα πρωταθλήματα, να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατόν και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι καιρός να προβληματιστούμε στα πιο πολύτιμα πράγματα στη ζωή μας …

Σας εκφράζω τις βαθύτερες ευχαριστίες μου και ανυπομονώ όλοι να συναντηθούμε όλοι μαζί, πολύ σύντομα

Χουάν

Διαβάστε επίσης