Μαρίνα Πατούλη: «Όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου στον Γιώργο έγινε… η κόλαση του Δάντη!» (βίντεο)

«Άνοιξε» τα χαρτιά της για τη σχέση με τον σύζυγό της, και υποψήφιο περιφερειάρχη  Αττικής

Μια ανάσα πριν από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «ΠρωΙνό» της Φαίης Σκορδά, και παραδέχτηκε ζωντανά ότι η πιο δύσκολη στιγμή στη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, ήταν όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Αμαρουσίου.

«Με τον Γιώργο είμαστε καλά, γιατί κι εγώ του επιφυλάσσω εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Το περιστατικό που έγινε με την υποψηφιότητά μου δεν ήταν και ό,τι πιο ευχάριστο. Το πιο δύσκολο για τη σχέση μας ήταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στο Μαρούσι, ενώ ήταν εν ενεργεία δήμαρχος. Ενώ του έλεγα ότι έχω το δικαίωμα να εκτεθώ και να κριθώ, δεν με άκουγε και μου έλεγε “Κάνε ό,τι θες”.

»Όταν το ανακοίνωσα, ήταν μια συναυλία του Δάντη στο Μαρούσι και έγινε η κόλαση του Δάντη! Ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου ως δήμαρχος Αμαρουσίου και πάω και του λέω “Περιμένω να μου πεις συγχαρητήρια” και παθαίνει εγκεφαλικό! Εκεί ήταν κόλαση του Δάντη! Μετά, εντάξει, δεν ήταν και πολύ ευχάριστα», αποκάλυψε η Μ.Πατούλη, κάνοντάς μας να καταλάβουμε ότι πράγματι, όλα συμβαίνουν!

Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες..!

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα