Μαρινάκης για Σαμαρά: Ό,τι είπε ο πρωθυπουργός για το θέμα της ισότητας στο γάμο θα γίνει πράξη

«Ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει με σαφήνεια στη ΔΕΘ για το θέμα και θα γίνει πράξη μέσα στη δεύτερη 4ετία. Όλα στην ώρα τους»

Τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του εξέφρασε τη διαφωνία του με την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, αλλά και με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει με σαφήνεια στη ΔΕΘ για το θέμα της ισότητας στο γάμο και ό,τι είπε ο πρωθυπουργός θα γίνει πράξη μέσα στη δεύτερη 4ετία. Όλα στην ώρα τους», είπε ο κ. Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της ακριβώς όπως έχει εξαγγελθεί», σημείωσε.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς είναι αντίθετος στην προσέγγιση της Ελλάδας με την Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο αποκαλεί «πειρατή» και προσθέτει ότι είναι η επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα είναι «κακή ιδέα». Ακόμη, εκφράζει ενστάσεις για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και λέει «όχι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τον οποίο η κυβέρνηση σχεδιάσει να νομοθετήσει.

«Οι απόψεις του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστές και δεν έχουμε κάποιο σχόλιο. Η κυβέρνηση κινείται με βάση το πρόγραμμα και τις διακηρυγμένες θέσεις της. Στη βάση αυτών εφαρμόζει και την πολιτική της», είχαν σχολιάσει χθες κυβερνητικές πηγές, αναφερόμενες στη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα