Μαρινάκης, Καρυπίδης στην ίδια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη, συνομίλησαν στο όρθιο!!! (Τι μας κρύβουν;)

Φοβερά πράγματα, μάστορα. Ο Μαρινάκης βρέθηκε στην ίδια ταβέρνα με την Καρυπίδη και… συνομίλησαν για ένα-δυο λεπτά στο όρθιο! Αυτό κι αν είναι ύποπτο.

Το Σαββιδοτεχνείο το έκανε μέγα θέμα, ότι συνομίλησαν οι δυο τους. Ο Μαρινάκης είναι στην Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, έκλεισε στην ταβέρνα του Σαράτση και, μπαίνοντας εκεί, είδε τον Καρυπίδη. Κακώς χαιρετήθηκαν. Έπρεπε ο ένας να γυρίσει την πλάτη στον άλλο.

Το Σαββιδοτεχνείο θέλοντας να δώσει φάση μυστηρίου, το σέρβιρε σαν είδος για συμπεράσματα. Δηλαδή, αν ήθελαν να συνομιλήσουν ο Μαρινάκης με τον Καρυπίδη δεν μπορούσαν να τα πούνε στο τηλέφωνο ή στην Αθήνα, για να μην τους πάρει μυρουδιά κανένας; Τι μας κρύβουν; Βγήκε, πάντως, η μεγάλη είδηση. Ο Μαρινάκης παρήγγειλε κρέας!

Οι δηλώσεις Σαράτση στο metropolis 95.5

«Είναι τιμή μας, ένας επισκέπτης που έρχεται από άλλη πόλη στη Θεσσαλονίκη, να είμαστε μέσα στις πρώτες του επιλογές για δείπνο».

Το γνώριζες ότι θα έρθουν ή δεν το περίμενες;

«Δεν το ήξερα από νωρίς, το έμαθα το απόγευμα. Ένας φίλος του κ. Μαρινάκη από τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο εγώ δεν τον γνωρίζω, ήρθε στο μαγαζί και έκανε την κράτηση. Μου ανέφερε ότι θα έρθει για φαγητό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί ήθελε να φάει κάπου καλό κρέας».

Πώς αντέδρασε ο κόσμος όταν είδε Βαγγέλη Μαρινάκη και Θόδωρο Καρυπίδη;

«Ο κ. Καρυπίδης, δεν ήταν μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν σε άλλη παρέα. Βρίσκονταν σε διαφορετικά τραπέζια. Ήταν με την παρέα του ο κ. Καρυπίδης και ήρθε μια ώρα πριν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Χαιρετηθήκανε με τον κ. Μαρινάκη όταν ήρθε, βρεθήκανε, συνομιλήσανε λίγο όρθιοι και καθίσανε στα τραπέζια τους. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως περίεργο, αλλά οι πελάτες του μαγαζιού το είδανε πολύ θετικά, χαιρετηθήκαν κιόλας με τον κ. Μαρινάκη και με τον κ. Καρυπίδη, γενικά ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, δεν είχαμε προβλήματα.

»Όλοι μας καθημερινά πασχίζουμε να γίνουμε καλύτεροι στη δουλειά μας, έτσι και εμείς προσπαθούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να αναπτύξουμε τη δουλειά μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε μέσα στις πρώτες επιλογές της Θεσσαλονίκης για φαγητό από επισκέπτες. Σε μια Θεσσαλονίκη, η οποία έχει περισσότερες επιλογές για φαγητό, περισσότερο κόσμο, είναι πόλος έλξης, είναι ένας ωραίος προορισμός.

»Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους, όλοι μπορούν να έρθουν, φαντάζομαι ότι ο κ. Μαρινάκης ξέρει πού ήρθε. Ξέρει οπαδικά ότι ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το συμπέρασμα που κρατάω, είναι ότι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει».

Του κάνατε καμία πλάκα για το φετινό πρωτάθλημα;

«Το ξέρει ότι θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να του το πω!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα