Μαρινάκης: «Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα»

Τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη δέχθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για το 4-0 επί της Κράσνονταρ, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ζήτησε νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απένειμε τα εύσημα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη μεγάλη νίκη επί των Ρώσων, που φέρνει την ομάδα του Πειραιά μια ανάσα από την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League, αλλά θέλησε, παράλληλα, να ρίξει τους τόνους.

«Αξίζουν μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Όμως δεν τελείωσε τίποτα εδώ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στη ρεβάνς στη Ρωσία σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο ματς. Σαν να μην έχει τελειώσει τίποτα», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια άφησε στην άκρη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και έκανε… στροφή στις εγχώριες. «Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη με τον Αστέρα. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να κερδίσουμε. Εγώ είμαι εδώ για εσάς. Είμαι δίπλα σας. Μπράβο σε όλους σας αλλά να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά», επεσήμανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης