Μάριος Φραγκούλης: «Αthens Revisited… Μύθοι και Ήρωες»

Στο Ηρώδειο, στις 17 Σεπτεμβρίου, στηρίζοντας το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

H καθιερωμένη συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη με το κοινό του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, φέτος γίνεται υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της καταξιωμένης δημιουργού, Λίνας Νικολακοπούλου, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, στις 9.00 μ.μ.

José-Maria Cano

Ο Μάριος Φραγκούλης σε τραγούδια από το διεθνές κλασικό και Classical Crossover ρεπερτόριό του, μαζί με μοναδικές στιγμές από τα μνημειώδη έργα «Carmina Burana», «La Traviata», «Canto General», «Άξιον Εστί», «Όρνιθες» και αγαπημένες ταινίες όπως το «La Vita E Bella», «Dances With Wolves», «West Side Story», «Zorba the Greek», την ταινία «Schindler’s List» και την ταινία «Blue» του  Preisner.

Τη  Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Δήμου Αθηναίων διευθύνει ο μαέστρος Λουκάς Καρυτινός. Συμμετέχουν ο βιρτουόζος βιολονίστας Zoltàn Maga και η Δήμητρα Σελεμίδου. Στο Ηρώδειο μαζί τους ο σπουδαίος Ισπανός συνθέτης  José-Maria Cano.

Μια επίσκεψη, μια βόλτα στην Ακρόπολη  και στο Θησείο στο πιο ιστορικό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

 

Η Αθήνα συναντά τους Ήρωες και τους Μύθους της ξανά στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, στις 9.00 μ.μ.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του New York Times Athens Democracy Forum και τον τριήμερο εορτασμό του στην Αθήνα, ενώ μέρος των εσόδων διατίθενται για τους σκοπούς τού «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Λουκάς Καρυτινός
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα