Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Οι συλληφθέντες είναι δύο άντρες που θεωρούνται από την αστυνομία ότι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση της σορού του τον Αύγουστο του 2012

Σε δυο συλλήψεις για τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, προχώρησε η Ασφάλεια με σκοπό να οδηγηθούν στο σημείο όπου οι απαγωγείς έθαψαν τον γιο της φαρμακοποιού από την Καλλιθέα.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, περιφερειακά στελέχη της συμμορίας που είχαν αρπάξει τον νεαρό, οι οποίο συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα μετά απο εντάλματα του ανακριτή καθώς από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων προέκυψαν πολλές επαφές με τον αρχηγό της οργάνωσης.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μάλιστα εκτιμάται ότι ο ένας εξ αυτών ήταν αυτός που έκαψε το αυτοκίνητο.

Ουσιαστικά, οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι τα δυο αυτά πρόσωπα, μαζί με άλλα άτομα κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του πτώματος του νεαρού. Σκηνοθέτησαν εκτιμούν, ένα ταξίδι και μια αγοραπωλησία μεγάλης ποσότητας κάρβουνου προκειμένου να εξαφανίσουν το πτώμα του άτυχου 26χρονου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα