Μάριος: Τον Λαμέλα στο ελικόπτερο και εισιτήριο για Αργεντινή

Με τους τσαμπουκάδες του ο Αργεντινός καταδικάζει την ΑΕΚ να παίξει στο Conference μετά τις τόσες τιμωρίες του ίδιου και των συμπαικτών του και ο Ηλιόπουλος τον καλύπτει αντί να του δείξει την έξοδο και να φτιάξει μία καινούργια ομάδα

Άγιες Μέρες τώρα, Πασχαλιά, κατάνυξη με το «Χριστός Ανέστη»και μετά ψήθηκε,βγάλ’ το, μάστορα, έτοιμο είναι, και τσιπουράκια και μπύρες και κρασιά και να κάθεσαι ν’ ασχολείσαι με την ΑΕΚ και τον Λαμέλα και τη ΔΕΑΒ και τις καταγγελίες του Μάριου του SuperΗλιόπουλου. Και να διαβάζεις στο Σαββιδοτεχνείο, που για την περίσταση γίνεται και ΑΕΚοτεχνείο, αν είναι να δηλητηριάσει τα πελατάκια του με Ολυμπιακό μένος.

Από πού ν’ αρχίσεις και πού να τελειώσεις, δηλαδή. Δεν παίζεται η κατάσταση στην ΑΕΚ. Δεν πά’ να ’ρθουνε Πάσχα και Χριστούγεννα μαζί και όλων των Αγίων, ο άλλος άπαξ και γεννήθηκε μαλάκας, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Ή, να τον έκαναν μαλάκα. Δεν υπάρχει διαφορά. Να το πάρουμε από την αρχή το πράγμα. Τελειώνει το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Και ο Λαμέλα ξεκινάει τις φασαρίες, την έπεσε στον Μπρούνο.

Εγώ δεν σου λέω ότι το έκανε επίτηδες ο Λαμέλα. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του. Στην Τότεναμ έπαιζε που πλήρωσε 35 μιλιόνια να τον πάρει από τη Ρόμα. Μετά πήγε στη Σεβίλλη και σε τρεις σεζόν έπαιξε 65 ματς. Ούτε κα τα μισά, δηλαδή. Άρχισε να  βγάζει ρυτίδες. Τον τελευταίο χρόνο είχε προπονητή τον Μεντιλίμπαρ και πήρανε μαζί το Europa League. Δεν τον είχε βασικό ο Μεντιλίμπαρ και δεν θέλησε να τον πάρει στον Ολυμπιακό όταν ήρθε. Δεν τον γούσταρε.

Έτσι είναι. Και τι ήθελες να σου κάνει ο Λαμέλα; Να είναι Παναγία στα ματς με τον Ολυμπιακό; Στο προηγούμενο είχε αποβληθεί, γιατί κλώτσησε τον Ροντινέι. Σ’ αυτό, το 1-0, έκανε ένα φάουλ στον Ρέτσο για τέσσερις κόκκινες μαζί. Και μετά, η ΑΕΚ κατήγγειλε τον Ρέτσο ότι τον έβρισε. Μιλάμε για Μάρκο Σεφερλή. Λες και δεν βρίζονται οι παίκτες μεταξύ τους και μιλάνε στον πληθυντικό. Και γράφουν τα πιστόλια ότι είναι ντροπή ο αρχηγός του Ολυμπιακού να λέει στον τέταρτο διαιτητή «θα τον γαμ… τον Λαμέλα στο δεύτερο ημίχρονο». Και κάθεσαι και βλέπεις το δεύτερο ημίχρονο, ούτε ένα μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Λαμέλα.

Πάμε παρακάτω. Είσαι Ηλιόπουλος, είσαι ΑΕΚ και έχασες. Μάλιστα. Ποιος ήταν ο ρεαλιστικός στόχος σου όταν άρχισαν τα playoff; Να πάρεις το πρωτάθλημα; Όχι βέβαια! Να πάρεις τη δεύτερη θέση, μπας και προκριθείς στον όμιλο του League Phase Champions Leagueγια να κονομήσεις. Ένα κάρο λεφτά έδωσε ο Ηλιόπουλος στην ΑΕΚ. Ούτε τζάμπα την πήρε από τον Μελισσανίδη, ούτε σφιχτός ήτανε στις μεταγραφές. Τα έσκασε κανονικά. Κι αφού τα έσκασε, τα θέλει και πίσω. Κανένας επιχειρηματίας δεν δίνει μόνο. Θέλει και να παίρνει.

Και πάει ο Λαμέλα και τα κάνει μπορντέλο όλα. Πλακώνεται, τρέχουν οι άλλοι να βοηθήσουν, τρώνε κόκκινη ο Μουκουντί και ο Μαρτσιάλ και ο Αλμέιδα, καλεί η ΔΕΑΒ και τον Μήτογλου, τον Λαμέλα και τον Σιμάνσκι. Που σημαίνει, μάνι-μάνι χωρίς δύο στα ματς με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ποιον ζημίωσε ο Λαμέλα με τους τσαμπουκάδες του; Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ; Την ΑΕΚ ζημίωσε και την τσέπη του Μάριου του super. Θα παίξει χωρίς δύο, συν τον τραυματία Λιούμπισιτς για να πάρει την δεύτερη θέση στην βαθμολογία.

Κανονικά, δηλαδή, ο Ηλιόπουλος, έτσι και ήταν κανένας σοβαρός με το ποδόσφαιρο, που να μη θέλει να χαϊδεύει τους φανατικούς, ένα πράγμα θα έπρεπε να κάνει με τονΛαμέλα. Να τον καλούσε στο σπίτιτου για φαΐ στο Μάτι. Να πηγαίνανε εκεί στο Mamas, που πάνε και τρώνε με τον Κώστα τον Καραμανλή και, μετά, να του έλεγε του Αργεντινού, «έλα να σε πάω μια βόλτα με το ελικόπτερο».Να τον περνούσε πάνω από την ΟΠΑΠ Αρίνα, και μετά «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Πάρε και το εισιτήριο για Μαδρίτη κι ακόμα ένα για Μπουένος Άιρες και χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία».

Έτσι είναι. Ο Λαμέλα στοίχισε σε χρήμα τρελό. Και γι’ αυτά που πληρώθηκαν γι’ αυτό κι αυτά που στερεί από την ΑΕΚ με τις παλικαριές του. Η ΑΕΚτο πιθανότερο είναι να πάει κατ’ ευθείαν για το Conference League,αφού θα παίξει με τόσες απουσίες. Κι αν μείνει για δεύτερη χρονιά χωρίς έσοδα, τι χαμπάρια; Τώρα, θα πεις και κομπλέ να έπαιζε, θα τον έβρισκε τον τρόπο να χάσει. Το’χει φέτος με τον Αλμέιδα.

Είναι, όμως και το άλλο. Αν η ΑΕΚ έπαιρνε τη δεύτερη θέση, θα ήταν αλλιώς. Ο Ηλιόπουλος θα έβαζε και πάλι το χέρι στην τσέπη, για να φέρει παικταράδες και να μπει στην League Phase. Στο Conferenceη ΑΕΚ θα βολευτεί με τους Πήλιους.

Έτσι είναι. Κι ο Ηλιόπουλος δηλώνει ότι στοχοποιήθηκε, σου λέει, το παιδί. Τραλαλά, τραλαλό. Αλλά, να σ’ το πω κι αυτό. Ο Ηλιόπουλος μπορεί να είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων στον κόσμο, όπως λένε οι δικοί του, αλλά από μπάλα, τίποτα. Μηδέν εις το πηλίκον. Άπαξ και φέρνει στην ΑΕΚ τον Μαρτσιάλ και τον βάζει στο αγωνιστικό αυτοκίνητο για να τον κάνει βόλτα, τι τα θες, τι τα γυρεύεις, μάστορα. Εσένα σ’ ενδιαφέρει να σε παίρνουνε τα βίντεο πρώτα και μετά η ομάδα. Έπαιξε παντού οι Μάριος οδηγός με συνοδηγό τον Μαρτσιάλ. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο Μαρτσιάλ αποβλήθηκε στα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη».

Κι έρχομαι στο ψαχνό. Πόσοι από αυτούς τους παίκτες που έχει τώρα η ΑΕΚ θα μείνουνε και του χρόνου; Για τον Αλμέιδα, μη λέμε πάλι τα ίδια. Μόλις ο διαιτητής σφυρίξει στο τελευταίο ματς των playoff, παίρνει το αεροπλάνο κι όπου φύγει-φύγει. Θα έχει χαιρετήσει δυο-τρεις μέρες πριν όλους τους παίκτες και το προσωπικό, μετά θα παραθέσει γεύμα ή δείπνο στον «Τίγρη». Άσε που θα έχουνε κλείσει θέση μαζί με τον Πινέδα για να πάνε στο Μεξικό.

Πάμε παρακάτω: Ο Λαμέλα χαιρετάει. Ο Μαρτσιάλ μαθαίνω ότι λέει πως έμπλεξε στην Ελλάδα. Ο Ρότα χαίρεται, γιατί έτσι γουστάρουν οι φανατικοί. Ο Βίντα σταματάει, γέρασε. Ο Μήτογλου θα μείνει, για να υπάρχει και κανένας Έλληνας στο ράστερ.Η μοδίστρα ο Πάολο Φερνάντεζ; Όλο φασόν-πατρόν καλλιτεχνίες, και από γκολ τίποτα. Ο Γκατσίνοβιτς θα μείνει σε μια ομάδα που τον έβαζε αριστερό μπακ; Ο Ελίασον έμεινε πέρυσι, γιατί τον υποσχέθηκαν μεταγραφή. Ο Πιερό που παίρνει κι αυτός ένα κάτι λεφτά; Για τους τερματοφύλακες, ο Στάνκοβιτς λέει αντίο σας.

Μπορεί να είναι κι άλλοι. Θέλω να πω, μάστορα, ότι η ΑΕΚ θέλει γενική επισκευή και πέταμα κάποιοι παίκτες. Καινούργια ομάδα με καινούργιο προπονητή. Και κανονικό προπονητή.

Κι όχι μονάχα αυτό. Ο κόσμος της ΑΕΚ μπούχτισε από το παραμύθι του Σαββιδοτεχνείου, που όποτε το συμφέρει το παίζει και ΑΕΚοτεχνείο, αλλά και Μαριοτεχνείο. Άπαξ και η ομάδα έχει αρπάξει 12 γκολ φέτος από τον Ολυμπιακό και έχει βάλει μόλις τρία και οι Σταύροι Κέτσεδες το πάνε αλλού το έργο με τους τσαμπουκάδες του Λαμέλα και ότι φοβούνται και τρέμουν τον Ηλιόπουλο και τρέμουν την ΑΕΚ και γι’ αυτό την πολεμούνε, καλησπέρα σας κι αντίο. Έχει ο άλλος ο κανονικός ΑΕΚτζής, ο «Ενωσίτης», 12 γκολ στην πλάτη του, υποφέρει, κι εσύ του λες ότι στοχοποίησαν τον Λαμέλα. Τον προσβάλλεις. Παίζεις με τη νοημοσύνη του. Πρώτα οι Σταυροκετσέδες, και μετά ο ίδιος ο Μάριος ο super. Καλή Ανάσταση σε όλους. Με υγεία για να αντέξουμε.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα