Μάρκος Σεφερλής: «Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει..!» (βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός ξέσπασε on air εναντίον όλων όσων αμφισβητούν τη δουλειά του

Δεν μιλάει συχνά, αλλά έτσι και αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του, του δίνει και καταλαβαίνει! Και πολύ καλά κάνει βέβαια, γιατί όσο και να μην μπαίνει κανείς στη διαδικασία να απαντάει σε όποιον του προσάπτει διάφορα, έρχεται κάποτε η στιγμή που κάνει το «μπαμ»!

Έτσι όπως συνέβη και στην περίπτωση του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή του Ant1, «The 2night Show» και… πήρε φόρα και τα είπε όλα όσα φύλαγε μέσα του όλο το προηγούμενο διάστημα, για τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς να λένε για τον ίδιο και τη δουλειά του.

«Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο σκοπός μου δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει!», πρόσθεσε ο ίδιος και αφού τώρα ακούστηκαν όλες οι πλευρές, ας αποφασίσει καθένας ανάλογα με το ένστικτό του, τι τελικά ισχύει…

Διαβάστε επίσης