Μαρουσάκης: Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ, τρελός ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Μετά την «ILINA», έρχεται από αύριο νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας

Πρόσκαιρη βελτίωση παρουσιάζει σήμερα ο καιρός, μετά την «ILINA» που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, ωστόσο από αύριο έρχεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη, το νέο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη από το Ιόνιο και θα αρχίσει σιγά-σιγά να κινείται προς τα ανατολικά και τελικά θα επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως βροχές θα σημειωθούν ακόμη και στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Την Παρασκευή (7/4) ο καιρός θα είναι αρχικά άστατος, ωστόσο στη συνέχεια τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά θαλάσσια τμήματα, καθώς το νέο κύμα κακοκαιρίας θα κινηθεί προς την περιοχή της γειτονικής Τουρκίας.

Το Σάββατο (8/4) οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές, ενώ θα σημειωθεί και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ωστόσο την Κυριακή (9/4) από τα δυτικά προς τα ανατολικά, αρχίζει να προσεγγίζει τη χώρα μας ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα κρατήσει μέχρι και τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί και πάλι από τη Μεγάλη Πέμπτη και έπειτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα