Μαρσέλ Κόλερ: ένας μονίμως απολυμένος και… κλόουν με γαλλικό μπερέ και μπακέτα, για την εθνική Ελλάδας!

Ο Μαρσέλ Κόλερ προτάθηκε στην ΕΠΟ . Ελβετός είναι ο Κόλερ, που τεράτισε με την Βασιλεία. Από την ποδοσφαιρομάνα Ελβετία. Καλύτερος Ελβετός προπονητής αναδείχθηκε το…2000, στο Millennium. Δεν είναι λίγο πράγμα.

Σπουδαίο βιογραφικό έχει ο Κόλερ. Όπου δούλεψε, είχε και μία απόλυση. Κανένας δεν εκτίμησε την δουλειά του.

Απολύθηκε από την Γκρασχόπερς το 2003, επειδή είχε αποκλειστεί από την ΑΕΚ στο Champions League και τον σουτάρανε. Είχε νικήσει την Ένωση 1-0 στην Ελβετία, έχασε 3-1 στην Αθήνα.

Μετά, ο Κόλερ πήγε στην Κολονία, την υποβίβασε και αντίο σας. Τον έδιωξαν κι απ εκεί.

Μετά πήγε στην Μπόχουμ. Την ανέβασε στην Α’ κατηγορία, με το ζόρι την κράτησε εκεί, πλακώθηκε με τους οπαδούς που κάνανε πορείες να φύγει, σουτ κι από την Μπόχουμ το 2009.

Στην εθνική Αυστρίας, ωστόσο, τα πήγε πολύ καλά. Κατάφερε να την προκρίνει στα τελικά του Euro 2016, μετά από το εμφατικό 4-1 επί της Σουηδίας του Ιμπραήμοβιτς.

Και τι έκανε μετά από εκεί το παιχνίδι ο Κόλερ; Παλαβομάρες και χαζομαρίτσες. Μετά την λήξη του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου φόρεσε έναν γαλλικό μπερέ, έτρωγε μια γαλλική μπακέτα μπροστά στους έκπληκτους δημοσιογράφους. Επειδή τα τελικά τα γινότανε στην Γαλλία. Θα μπορούσε να είχε ντυθεί και χορεύτρια στα μπαλέτα του Μουλέν Ρουζ, αλλά δεν θα το σκέφτηκε φαίνεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα