Μαρτίνεθ: «Παίξαμε με ενέργεια, ήμασταν συνεπείς»

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της Γκραν Κανάρια απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του γιατί «παίξαμε με ενέργεια, ήμασταν συνεπείς». Και ζήτησε ανάλογες εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα «όπου είμαστε σε δύσκολη θέση».

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουν κάποιους τραυματισμούς και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών, ειδικά με αυτό το ταξίδι. Εμείς το κάνουμε κάθε μέρα, αλλά για κάθε αντίπαλο είναι δύσκολο να ταξιδέψει μέχρι εδώ. Παίξαμε με ενέργεια, είχαμε την βοήθεια των οπαδών μας και ελέγξαμε τον ρυθμό με τον Έρικσον, που ευστόχησε σε μεγάλα σουτ.

Παίξαμε πολύ καλά και στην άμυνα, ήμασταν συνεπείς, κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ και όλοι μαζί παλέψαμε. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς και για τα επόμενα παιχνίδια. Τώρα το πρόβλημά μας είναι στο πρωτάθλημα, όπου είμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε εξίσου καλά, ενώ πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε και στα τελευταία μας παιχνίδια στην Euroleague».

Μπλατ: «Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ, δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό»

«Ξέχασε» την άμυνα στον Πειραιά και διασύρθηκε ο Ολυμπιακός (video)

Διαβάστε επίσης