Μαρτίνς: «Ακατάλληλος για ποδόσφαιρο ο αγωνιστικός χώρος»

Στην τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 1-1 μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

«Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν μοιάζει με ποδοσφαίρου, αλλά με πίστα πατινάζ. Οι παίκτες δεν είχαν σταθερότητα και κανένας δεν ήθελε να παίξει σε αυτόν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός βελτιώθηκε, έγιναν φάσεις από την πλευρά μας, υπήρξε βελτίωση του θεάματος, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν καλής ποιότητας εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα μας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές. Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες ήταν πιο συγκρατημένες, κοίταζαν περισσότερο να αμυνθούν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες ήθελαν περισσότερο να δημιουργήσουν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για τα λάθη των παικτών του είπε: «Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσουμε ή να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος όμως για ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ ήταν πιο ανταγωνιστική από Άρη και Παναθηναϊκό στη σειρά ντέρμπι που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Το πρωτάθλημα είναι μέχρι το τέλος πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, ο Άρης κάνει μια καλή πορεία και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα