Μαρτίνς: «Αν υπάρξει αποχώρηση θα πάρουμε παίκτη»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μεταγραφή, μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει παίκτης από τον Ολυμπιακό άφησε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σε αυτές ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως μόνο σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο κενό με την αποχώρηση ενός παίκτη, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν στην πραγματοποίηση μεταγραφής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την πιθανότητα μεταγραφής ή πώλησης: «Η αγορά είναι ανοιχτή και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν μας αρέσει να έχουμε παίκτες που δεν θα παίζουν. Αν υπάρχει αποχώρηση παίκτη του κορμού μας, σίγουρα θα χρειαστεί να καλυφθεί το κενό. Στην αγορά όλα μπορούν να συμβούν. Εξαρτάται από τον πρόεδρο και την διοίκηση, πώς θα αποφασίσουν να κινηθούν σε προτάσεις για παίκτες μας».

-Για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός: «Αυτό που ζητάμε τον Ολυμπιακό είναι πάντα να κερδίζει. Ο πρωταρχικός στόχος είναι αυτός. Πάντα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και οι αριθμοί δείχνουν ότι το κάνουμε καλά. Κάποιες φορές δεν το κάνουμε τόσο καλά, αλλά πάντα προσπαθούμε να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα