Μαρτίνς: «Από βδομάδα οι αποφάσεις για το ρόστερ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε ότι θα γίνει περιορισμός του ρόστερ αλλά απέφυγε να αναφέρει ονόματα των υποψήφιων για αποχώρηση.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επισήμανε ότι θέλει να εργαστεί με 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες και παρέπεμψε στην επόμενη βδομάδα για αποφάσεις. Τονίζοντας ότι πρώτα θα τις μάθουν οι παίκτες.

Από το φιλικό με το Αμβούργο, ο Πορτογάλος, είπε πως κρατάει «το πάθος των παικτών μου».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα πάρω της αποφάσεις μου την άλλη εβδομάδα. Θα ήθελα να κρατήσω 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Τώρα έχουμε πολλούς παίκτες και δεν μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε όλους. Θα μιλήσουμε πρώτα με τη διοίκηση και μετά θα το ανακοινώσουμε στους ποδοσφαιριστές, πρώτα αυτοί θα το μάθουν».

Αναφορικά με την εικόνα του φιλικού είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και μετά το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες.

Το γήπεδο ήταν μικρό και το χόρτο ήταν λίγο πιο ψηλό από ό,τι θέλαμε για να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο».

Για την απόδοση των νεαρών παικτών: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας».

Για Φορτούνη: «Ακόμη δεν έχω κάποια πληροφόρηση, θα πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό».

Ο Ολυμπιακός με σούπερ Σεμέδο 1-1 κόντρα στο Αμβούργο

Διαβάστε επίσης