Μαρτίνς: «Γίγαντας η Μπάγερν, αλλά εμείς θέλουμε νίκη»

Ακόμη και κόντρα στη Μπάγερν ο Ολυμπιακός, έναν στόχο έχει. Τη νίκη. Μπορεί η ισοπαλία να είναι τιμητικό αποτέλεσμα και να έχει πολυποίκιλα οφέλη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς

Μάλιστα, επεσήμανε ότι σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να πάρεις αποτέλεσμα αρκεί να έχεις κουράγιο, ψυχή και να το πιστεύεις…

«Πάντα υπάρχουν παράμετροι, στα παιχνίδια που παίζουμε, ανάλογα με τον αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, επάνω στις οποίες πρέπει να προσαρμοστούμε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, υπολογίζοντας τον μεγάλο αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Γνωρίζουμε το μέγεθος του αντιπάλου. Είμαστε, όμως, δυνατοί στο Καραϊσκάκη και καλά, από πλευράς φυσικής κατάστασης και ψυχικά. Θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας.
Πρέπει όλοι όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό να πιστεύουν στις δυνάμεις τους και στον εαυτό τους. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θα μας υποχρεώσει συχνά σε άμυνα. Αλλά εμείς πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Αν έχουμε ψυχή, μυαλό και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, όλα μπορούν να γίνουν
», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει χαρακτήρα «τελικού» το παιχνίδι με τους «Bαυαρούς».

«Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια στην καριέρα μου τα θεωρώ τελικούς και είχα πει ότι θα παίξουμε πολλούς τελικούς στη σεζόν. Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν με τη Βικτόρια Πλζεν. Στο αυριανό παιχνίδι βλέπουμε τις πιθανότητες της ομάδας μας. Θέλουμε να εμφανιστούμε καλά, να κάνουμε το παιχνίδι μας και ξέρουμε ότι η Μπάγερν είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι τελικός, για εμάς, αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά με την 11άδα και εάν έχει κάποιες ιδέες για να ξαφνιάσει τον αντίπαλο τεχνικό είπε…

«Έχω κάποιες ιδέες, για το πως θα καλύψουμε την απουσία του Βαλμπουενά. Θα τις δουλέψουμε και σήμερα και εσείς σήμερα θα τις δείτε αύριο», ανέφερε και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας….

«Να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Αύριο πιστεύω θα ζήσουμε ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Ο δεσμός με τον κόσμο μας είναι κάτι που μας δίνει τεράστια δύναμη και μαζί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα».

 

Κόβατς: «Δεν θέλω και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε»

Διαβάστε επίσης