Μαρτίνς: «Ήμασταν καλοί με αντίπαλο επιπέδου Champions League»

Τα… μηνύματα του Πέδρο Μαρτίνς συνάντησαν ευήκοα ώτα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε τους ποδοσφαιριστές του σαφώς βελτιωμένους απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, γεγονός που τον ικανοποίησε. Όπως είπε ο Πορτογάλος «είμαστε σε καλή κατάσταση θεωρώ και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε όπως πρέπει όταν πρέπει».

Συγκεκριμένα, στην  κάμερα της Nova, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί το τελευταίο παιχνίδι ήταν για να τραβήξω την προσοχή από κάποιους παίκτες. Είδα διαφορετική εικόνα σήμερα είχα νιώσει μία χαλάρωση στα τελευταία ματς και σήμερα δεν την είδα.

Ήμασταν καλοί απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Champions League. Δουλέψαμε καλά και τακτικά, είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση θεωρώ και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε όπως πρέπει όταν πρέπει.

Είμαστε σε φάση της προετοιμασίας που αρχίζουν οι παίκτες και παίζουν 90 λεπτά και μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνα. Έχουμε ακόμα δύο φιλικά που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να αυξήσουμε το χρόνο των ποδοσφαιριστών».

Για την ενσωμάτωση του Καμαρά: «Πρέπει να γυρίσει στη χώρα του και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα. Από Δευτέρα θα τον υπολογίζουμε κανονικά.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει σταματήσει και ο ρυθμός του θα είναι πολύ υψηλός. Θα ήταν καλύτερο για την καριέρα του να συνεχίσει στο Africa Cup, αλλά είναι για το καλό της ομάδας που θα γυρίσει».

Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό στο 1-1 με τη Ντινάμο Κιέβου

Διαβάστε επίσης