Μαρτίνς: «Ο Γκάρι αισθάνθηκε πόνο και τον άλλαξα» (Ευχαριστημένος από τον Ονιεκούρου;)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά καλό θα ήταν να εξηγήσει και ορισμένα πράγματα στον κόσμο τιου Ολυμπιακού, γιατί, για παράδειγμα συνεχιζει κι επιμνειε στον Ονιεκούρου.

Για μία ακόμα φορά, ο Ονιεκούρου ήταν εκτός παιχνιδιού, όπως και στο ματς με την Άντραχτ, αλλά και όλους χρησιμοποιήθηκε, δεν έδιξε τίποτα το αξιόλογο. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν αναφέρθηκε καθόλου.

Ένα είναι το σίγουρο. Ότι ο Ονιεκούρου χάνει οριστικά την θέση του βασικού, για την οποία ήρθε στον Ολυμπιακού. Ειδικά τώρα, που ήρθε ο Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα νομίζω πως κάναμε ένα πολύ καλό α’ μέρος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ. Πιέσαμε και προηγήθηκε δίκαια η ομάδα. Στο β’ μέρος επηρεάστηκε η ισορροπία του αγώνα και φυσικά αυτό είχε να κάνει και με την απόδοση του ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε μία σύγκρουση. Είχε έναν πόνο και θα δούμε το πρόβλημά του. Χτύπησε και για αυτό έγινε αλλαγή. Ήταν πολύ καλός αλλά ένιωσε έναν πόνο και για αυτό έπρεπε να βγει».

Για την απόδοση του Λαλά: «Πραγματικά η απόδοση του Κένι Λαλά είναι βελτιωμένη. Δουλεύει πολύ. Ήταν φανερή η βελτίωση και βοήθησε σήμερα πολύ. Θέλουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο – όπως το α’ μέρος – και με πιο μεγάλη διάρκεια. Έτσι θέλουμε να δουλεύουμε. Αυτό ήταν ένα από τα πιο καλά που έχουμε παίξει».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ: «Πραγματικά νομίζω πως βάσει της εικόνας είχαμε ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. Είναι σημαντικό πως δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του α’ μέρους και μένει να έχουμε πιο μεγάλη διάρκεια σε αυτήν την απόδοση. Επίσης θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στο παιχνίδι της Γερμανίας. Χάσαμε το παιχνίδι και δεν προλάβαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την πολύ καλή στήριξή τους. Μας έλειψαν πολύ σήμερα και λυπόμαστε που σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν ήταν μαζί μας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα