Μαρτίνς: Οι εμμονές με τον Τικίνιο βασικό και τον Ελ Αραμπί στον πάγκο, δεν θα βγουν σε καλό. (Μπορεί και στον ίδιο)

Του βγήκε η γλώσσα και η πίστη του Ολυμπιακού να νικήσει στα Γιάννινα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μη λέμε πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι τον έπιασε τον Μαρτίνς και τον αφήνει στον πάγκο τον Ελ Αραμπί και βάζει τον Τικίνιο.

Εντάξει, ο Ελ Αραμπί μπορεί να φύγει για το Κόπα Άφρικα. Κι είναι λόγος αυτός να τον αφήνει στον πάγκο ή να τον βάζει στην περιφέρεια Αττική για να βάλει γκολ στην Ομόνοια; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Ο Τικίνιο δεν είναι για μεγάλα πράγματα, δέκα κλάσεις κατώτερος του Ελ Αραμπί είναι. Μην τρελαθούμε τελείως τώρα. Ο Μαροκινός θα το πετάξει μέσα το τεμάχιο, πάει και τελείωσε. Μισή ευκαιρία να κάνει ο Ολυμπιακός, ο Γιουσέφ θα το πετάξει μέσα. Απλά πράγματα.

Ο Μαρτίνς τρώει κάτι κωλύματα ώρες – ώρες. Επειδή συνεργαστήκανε παλιά, σώνει και καλά. Μπορεί ο Τικίνιο αν ενσωματωθεί πλήρως να βάζει γκολ. Ελ Αραμπί δεν είναι με τίποτα. Μπορεί να μην γίνει και καθόλου, που είναι το πιο πιθανό δηλαδή.

Έτσι είναι. Φαντάζεσαι, μάστορα, να μην κέρδιζε ο Ολυμπιακός; Τέταρτος στην βαθμολογία θα ήτανε. Πλάκα κάνουμε τώρα; Εμμονές τρελές του Πέδρο.

Ύστερα, αυτός ο Λαλά, Θεέ μου σχώρα με δηλαδή. Σε τι είναι καλύτερος από τον Ανδρούτσο; Δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και είναι χάρτινος στην άμυνα. Δηλαδή, τόσο μυαλό θέλει;

Αυτή η εμμονή με τον Τικίνιο και τον Γιουσέφ στον πάγκο, δεν θα βγει σε καλό. Μπορεί και στον ίδιο τον Μαρτίνς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα