Μαρτίνς: «Όπλο μας οι στατικές φάσεις»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του και στη δυναμική που έχει στις στατικές φάσεις μετά το 0-4 επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA:

«Ήμασταν αποτελεσματικοί. Σημειώσαμε γκολ από στατικές φάσεις κάτι που μας βοήθησε στο παιχνίδι μας. Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού μας, κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας βοήθησε. Ο Αστέρας μας είχε μελετήσει και έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του. Ακόμα και τις στιγμές που δεν πιάνουμε την απόδοση που θέλουμε πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Στην αρχή μας έλειπε η δυναμική, αλλά έπειτα η ομάδα προσαρμόστηκε και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσαρμοζόμαστε μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Αστέρας είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει την κατοχή. Εμείς τους υποχρεώσαμε να παίξουν κλειστά σήμερα. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας. Ήμασταν αποτελεσματικοί κάνοντας το 0-2 και το παιχνίδι βγήκε πιο εύκολα καθώς γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε μια ποιοτική ομάδα».

Τέλος, για το αν κερδίζει ξανά τους παίκτες που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό, πρόσθεσε: «Έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα 100%. Ο κορωνοϊός ταλαιπωρεί τις ομάδες, αλλά με τον καιρό θα καταφέρνουμε να το διαχειριζόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα