Μαρτίνς: “Έπρεπε να νικήσουμε, θα πάρουμε ένα, ακόμα, μπακ”

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το ισόπαλο 2-2 με την Σλόβαν τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος, γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει αυτό το ματς. Είπε και σημαντικό πράγμα, ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν, ακόμα, ακραίο. Μπακ προφανώς εννοούσε, μετά τον Πολωνό Καρμπόβνικ.

Την πρόκριση και το ματς με τη Σλόβαν: «Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε τον στόχο του Champions League και της φάσης των ομίλων καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa. Όσο για το ματς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δώσαμε ανάσα και ζωή στον αντίπαλο που είχε μείνει με δέκα παίκτες».

Τους στόχους στην Ευρώπη: «Να φτάσουμε πιο μακριά απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το εκπληρώσουμε».

Τις μεταγραφές: «Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ και εάν είναι κάποιος να έρθει να έρθει διότι θα αναβαθμίζει την ποιότητα της ομάδας και καλώς να έρθει. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα