Μαρτίνς: “Υποχρέωσή μου να βρω κι άλλους παίκτες για τη θέση Φορτούνη”

Οργανώθηκε και συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ κι από τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς σαφώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχαν οι τοποθετήσεις του για την πρόβα ενδεκάδας και πώς είδε παίκτες-κλειδιά. Ο 49χρονος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος και για το κενό του Φορτούνη σημείωσε ότι είναι δουλειά του να βρει όλες τις πιθανές λύσεις.

Σε ερώτηση για το δίδυμο Σεμέδο-Αβραάμ, αλλά και για την απόδοση του Βαλμπουενά είπε: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από Αβραάμ και Σεμέδο και γενικά απ’ όλους τους παίκτες και από τους καινούριους όπως και από τον Μπα που είναι ένα παιδί νέο και έχει προσαρμοστεί. Ξέραμε ότι ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα μας και είμαστε ικανοποιημένοι από το πως ανταποκρίθηκε σε αυτόν τον ρόλο. Υποχρέωση μου είναι να βρω κι άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του Φορτούνη. Έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις και τον Μπρούνο και τον Μασούρα. Θα υπάρξουν στιγμές που θέλουμε να παίξουμε 4-4-2 με δύο επιθετικούς και είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε κι άλλους ποδοσφαιριστές”.

Χάρηκε με την έντονη παρουσία του κόσμου “ο οποίος έρχεται γιατί πιστεύει στην ομάδα και θέλει να δει θέαμα”, ενώ για το τι θα κρατούσε από αυτό το ματς τόνισε: “Εκτός από τη νίκη που είναι σημαντική το κυριότερο που μας αρέσει είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει άριστη οργάνωση. Στο δεύτερο ημίχρονο χάνεται η ουσία γιατί γίνονται αλλαγές. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή απόδοση και αυτό να πάρουμε μαζί μας στην Τσεχία”.

Διαβάστε επίσης