Μαρτίνς: «Ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε»

O Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα ατομικά λάθη και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση που στοίχισαν στον Ολυμπιακό όχι μόνο στο ματς με την Πόρτο (0-2), αλλά σε ολόκληρη τη φάση των ομίλων.

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής είπε:
«Το σημερινό ματς αντικατοπτρίζει όλη την πορεία μας στον όμιλο. Σήμερα συνέβη ό,τι και στα άλλα παιχνίδια, με ατομικά λάθη και αναποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Εκτός από τα ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, όλα τα άλλα ματς ήταν ισορροπημένα, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Ερωτηθείς για το λόγο που αντικαταστάθηκε ο Μαντί Καμαρά, απάντησε: «Ο Καμαρά δεν έχει πρόβλημα, βγήκε γιατί ήταν η απόφασή μας».

Σχετικά με το αν στοίχισαν στον Ολυμπιακό τα διαδοχικά παιχνίδια και τα προβλήματα απουσιών, είπε: «Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Μας συνέβησαν διάφορα σε αυτή τη φάση, αλλά θα πρέπει πάντα να δουλεύουμε για να βρίσκουμε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα».

Όσο για την ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa League, είπε: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμφανιστεί η ομάδα με καλύτερο επίπεδο και βελτιωμένη φυσική κατάσταση».

Για το Europa League ανέφερε: «Θα έχουμε ένα… mini Champions League. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες στο Europa League, θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο».

Μέχρι τότε, φυσικά, απαιτείται και ξεκούραση. «Είναι αναγκαίο να κάνουμε μια διακοπή. Είχαμε μόλις επτά μέρες ξεκούρασης το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι πήγε στραβά, τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς τους τομείς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα